Miért mondják sokan, hogy a baba kora függ attól is, hogy mikor ágyazódott be?
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Amikor megtermékenyül a petesejt, rögtön elkezd osztódni, és függetlenül attól, hogy mikor van a beágyazódás, napról-napra növekszik,fejlődik. Aki azt állítja, hogy a baba korában lehet 4-5 nap eltérés a beágyazódástól függően, azt feltételezi, hogy amíg nem ágyazódik be, nem fejlődik?
Tehát szerintem teljesen mindegy, hogy a 10. vagy a 14. napon ágyazódik be, a mérete akkor is ugyanakkora.
Nem értem a kérdésed! Az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhesség 40 hetét. Amikor peteérésed van, akkor már 2 hetes kismama vagy. Szerintem a baba méretei nem igazán függnek a beágyazódás idejétől. De ezt senki nem is fogja firtatni, hogy mikor történt. Beágyazódás végét általában onnan lehet tudni, hogy amikor meg kellene jönni a menszesznek, akkor 1-2 csepp vér-t tapasztalsz. Remélem tudtam segíteni. Jó babavárást Neked!
29+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!