Normális, hogy semmi más nem érdekel csak a terhességem?
3 napja voltam az első uh pozitív teszt után és IGEN ott a babó vagyis még csak a petezsák de szépen növekszik már 14mm, de vissza kell mennm 2hét múlva mert még nagyon korán mentem....de hogy bírjam ki addig, semmi más nem érdekel, nincs kedvem főzni, pakolgatni sehova menni sokat ülök a ép elött fórumozok pedig lenne mit tenni.
Alig várom h haajöhessek a munkából h feküdhessek és lazsálhassak, normális h ilyen kedvetlen vagyok???
Igen, normális. :) Leginkább az első harmadban jellemző, hormonális és pszichikai okok is kiváltják egyszerre. Nyilván szeretnél megnyugodni, várod, hogy 2 hét múlva mehess a kontrollra, utána meg azt fogod várni, hogy az első trimeszter leteljen...,
Nehéz, de ezen túl kell lenni. Mindannyiunknak eltelt valahogy. Én a kontrolllig nem csináltam semmit, még a kaját is úgy hozattuk, pedig én elvileg főzök 2naponta itthon... a párom szerencsére megértett. :)
Kitartás!
25 hetes km
Én is örökmozgó voltam meg mindig szeretem magam körül a rendet meg sokat szoktam pakolgatni de azt sincs kedvem mostanság.....főzni se....pedig azt is szerettem/etek :S
Tényleg jöhetne a tavasz már--
Én is pont ugyanezt csinálom:D egész nap legszívesebben csak azzal foglalkoznék..ha a párom valamit beszól az a válaszom rá,hogy terhes vagyok:Dmert az vagyok:DAmikor hallottam a pici szívét vagy négy napig erről beszéltem.A kérdésedre a válasz sztem normális!
8 hetes km.
Normális, az első harmad ilyen :)
Arra figyelj, hogy a környezetednek ne menj az agyára ezzel :D Másoknak nem áll meg úgy a világ ilyenkor és hajlamos az ember ezt elfelejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!