40 hetesen hogy legyek nyugodt?
Nem vagyok türelmetlen,csak már szeretném tudni hoy minden rendben van a kisfiunkkal!Sokan vannak igy?Én várom hogy beinduljon a szülés,de keményedésen és joslón kivül semmi!:(
Ez nem jelentheti azt hogy baj lenne vele!Ugye?
Szia, bár én csak 23 hetes vagyok az első babával, de szeretnélek megnyugtatni. Biztos, hogy a baba jól van, csak még nem akar kibújni :) Az orvosok biztosan vizsgálnak, NST-znek, UH-znak, ha bármi apró baj lenne, már szóltak volna és beindították volna a szülést.
Az egyik régi osztálytársamnál pl vártak, nem indították meg a szülést a 40. héten, és 40+5 napra spontán beindult a szülés.
Gondolj pozitív dolgokra, bár természetes az idegeskedésed. Beszélj a babához, "egyezz meg" vele, hogy kölcsönösen segítitek egymást majd a szülésnél. Minden rendben lesz.
Könnyű szülést kívánok Neked és majd utólag írd meg, hogy hogyan zajlott a szülés.
Ne izgulj a babának nincs semmi baja:). Innentől naponta, 2 naponta vizsgál az orvos, az amnioszkópiától általában beindul a szülés. Kivéve nálam, nekem 3 volt... Első babám 40 hét 6 napra született, makk egészségesen. Tudom hogy türelmetlen vagy, én is az voltam.
Viszont vannak jó előcsalogató technikák. Pl,kis lightos szex (nekem bevált;), vagy most jön a melegfront, akkor is nagyon ki akarnak bujni a babók.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!