Tegnap voltam UH-on, ahol 30 hetesnek számoltak, pedig valójában már majdnem 31 hetes vagyok (holnap fordulunk). Ez nem zavarna, de a baba méretei még a 30-hoz képest is kicsik. Kell aggódnom?
Egyértelműen túlliheged.
Az interneten található táblázatok csak viszonylagosak.Nem minden baba ugyanakkora.Ráadásul a fogantatás sem biztos,h pont a 14. napon volt,így máris megvan 1-2 nap.Semmi baja nincs a babónak.A doki meg pont jól tudja,h ezek a zértékek jók,vagy sem egy 30 hetes babónak.
A pocak méretre meg ne adj!Nekem a 23. héten csak az vette észre,aki tudta,h mi van.A 31.re meg már 110centi lett a haskörfogatom,végül a 116 centivel mentem szülni betöltött 40 hetesen.
A farossága is még változhat.Majd megfordul.
Ne aggódd betegre magad!Élvezd inkább a pocakos napokat,amíg még tudod.
Szia!
Az én esetemből kiindulva biztosan aggódnék a babád miatt. Ő is fejlődött a doki szerint, minden adatát látta folyamatosan, mégsem vette észre, hogy a 30-31. hét után nem fejlődött tovább. 34 hetesen szültem végül, a babám 31 hetesnek felelt meg. A doki is csodálkozott, aki felvett az osztályra, hogy nem vette észre az orvosom, hogy nem fejlődött a gyerekem. Örülj neki, hogy nálad észrevették és próbálj inkább másik dokival is konzultálni. Menj el 4D-re, az ottani dokinak mond el az aggodalmad és kérd ki a véleményét. Persze nem mondom, hogy baj van nálad és szorítok, hogy ne legyen, de azért inkább ne hagyd magad megnyugtatni.
Semmi okod az aggodalomra!
Két hét eltérés is normális, pont a genetika miatt.
Körül kellene nézz a családban, nem lehet hogy van ott köztetek egy kisebb termetű ember?
Szóval nyugi, legfeljebb könyebben kifér majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!