14 hetes vagyok, és elég nagy a hasam. Kb, mintha 18 hetes lennék. Második baba. Másnak is nagyobb a hasa, mint a terhesség kora valójában?
Figyelt kérdés
Amúgy vékony alkat vagyok.Néha a baba mocorgását is érzem nagyon finoman:)2009. szept. 16. 19:31
1/4 anonim válasza:
A sógornőmmel egy hét különbséggel szültünk, ő a második, én az első babámat. Ő 24 hetesen már úgy nézett ki, mintha mindenórás lenne, nekem meg még csak egy diszkrét kis pocakom volt :)
2/4 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy igen, második terhességnél hamarabb kezd nőni a has.
Rám nem vonatkozik, mert az elsővel is rögtön látszott, a másodiknál is, és most a harmadiknál is.
3/4 anonim válasza:
Igen, második-többedik terhességnél hamarabb látszódik a has, mert a szövetek már "kinyúltak",
4/4 anonim válasza:
Nekem is hamarabb látszódik. Hozzáteszem, hogy nekem még így, félidősen is pici a pocakom a második babával, eddig még senki sem vette észre, hogy terhes vagyok. Ettől függetlenül most hamarabb nő, mert most már van valamennyi hasam, az első babámmal meg a korai huszas hetekig teljesen lapos voltam. Furcsa, én igen vékony vagyok, a lapossághoz képest most már gömbölyű a pocakom, mégsem vesz észre senki semmit (sok ismerősnek még el sem mondtam, hogy babát várunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!