Jóslófájás 33 hetesen?
Figyelt kérdés
már elég régóta fájdogál a hasam alja mensi szerű görcsölgetések vannak de ma erősödött és elég zavaró fáj a szeméremcsontom is és rendszertelenül vannak fájások délután óta folyamatosan mostanig, szerintetek aggódjak? Mi ez most jósló?Remélem még nem szülünk nagyon korai lenne még :( jah és folyásom is van amikor fáj érzem hogy "folyik" . Kérlek mondjatok ezekre valamit! Holnap elmegyek a dokimhoz megnézetni mi újság 3 hete voltam vizsgálaton... de csak ultrahang volt, nem nézett méhszájat meg semmit csak a baba méreteit...2015. márc. 23. 18:23
1/5 anonim válasza:
Most azonnal indulj a kórházba. Nem vicc. Tapasztalat. Majd írj.
2/5 anonim válasza:
A jósló még nem jelent feltétlen szülést. Én a folyás miatt aggódnék.. Mert ha magzatvíz akkor be kéne menni a kórházba! Mi újság azóta?
3/5 anonim válasza:
Menj a kórházba!!!
Engem épp ma engedtek ki,4 nap után.
Ugyanilyen tüneteim voltak már 5 napja és a védőnő tanácsára bementem vizsgálatra de már nem engedtek haza.
Visszatartáson kellett maradni.
Infúzióztak és tüdőérlelőket is kaptam.
2100-ra nyilt a méhszájam.
Koraszülésed lehet ha nem mész be.
Majd írj mi lett a vége!
4/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel voltam dokinál zárva vagyok kívül belül nem talált semmi gondot :) Hál istennek kaptam magnéziumot és sokat pihizzek.
2015. márc. 24. 11:34
5/5 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni,de én is hasonlóan voltam.Éjjelente fájásaim voltak,úgy éreztem szétszakad a medence csontom.A doki mindent rendben talált,és mégis 2 nappal később a 34. héten szülés lett a vége.Nagyon vigyázz magadra,és csak pihengess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!