28 hetesen jóslófájás lehetséges?
Nem szükséges aggódnod. Valószínűleg, ez jóslófájás volt, de ettől nem lesz koraszülött a babád. A legjobb barátnőmnek félidő után kevéssel indultak a jóslófájásai, és 9 napot túlhordta a babát. Már benn feküdt a kórházban, mikor egyik este beindult a szülés. Másnap akarták indítani.
Én most vagyok 39 hetes, 5 hete jelentkezett az első jóslófájásom, majd utána hetekig semmi. A 37. héten 1-2 alkalommal előfordult, majd pont ma volt. A baba még mindig bennem. :)
Szedj magnéziumot, napi 1-2 szemet, illetve ha érzed a fájást, akkor is nyugodtan beszedhetsz rá egyet. Előfordulhat az is, hogy a kicsi éppen befordult, a 28. héten egyébként is időszerű, és előfordulhat, hogy akkor nyomott, és feszített, az pedig kicsit rásegített az érzésre.
39 hkm
Hát én azért azt mondom főbb az óvatosság,mert nekem is 22.héttől ilyen jóslóim voltak,nekem a doki napi 3x1 szem magnerotot írt elő,azt mondta,ha akkor sem jobb,akkor nyugodtan vehetek még be 2-3 szemet pluszba.Házas élet tilalmat is elrendelt,és kíméletet,sok pihenést,semmi megerőltetést!!
Szerintem te is tedd ugyan ezt,mert én is rettegtem a koraszüléstől.Hallgattam a dokira,így nem is lett semmi baj,40+3 hetesen,kiírt nap után 1 nappal megszületett a kisfiam teljesen egészségesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!