12 hetes anyucik! Nektek mik az Uh eredményeitek? Mekkora a babátok?
Azt mondta a doki, h elég pici még a baba..
CRL: 52.8 mm ; BPD: 20.7 mm; NT: 1.5mm; NB: 2.9mm
Ekkor voltam 12+5 hkm.
Esetleg hasonlitas keppen ha tudtok adatokat. Nem paráztam rá, pusztan érdekel :)
Igaz már jócskán túl vagyok a 12. héten,ma kezdtem a 31-et,de leírom.
12+4 hetesen voltam.
BPD:21 mm
CRL:59 mm
NT:3 mm alatt(nem mérték le pontosan,csak ennyi van a papíron)
FL:7 mm
AC: 60 mm. Nekem orrcsontot nem mértek,csak annyit írtak,hogy ábrázolódik. Neked,hogy hogy nem mértek combcsontot meg haskörfogatot??
Köszönöm, hogy leírtad :) nem sokkal Kisebb akkor.
Nem tudom miert nem mérte, viszont van ilyen, hogy köldökzsinór 3ér,5.5mm ; akkor ilyen van még: gyomor és hólyagtermelôdés látható. Ált.menny. magzatvíz. Cx: 60 mm, zárt. Fhr 160/min.
Én is hiányoltam a többit :(
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen!
Jó egészséget nektek! :)
Gyorsan vissza néztem én is a papírokat :))
12 hetes, hüvelyi UH:
BPD: 22 mm
CRL: 59 mm
Rá 5 napra 13+1 genetikai UH:
BPD: 22 mm
CRL: 71 mm
FL: 11 mm
Nekem mást nem mért, így sajnos nem tudom írni azokat az NT meg NB-t
35hkm :)
7-es vagyok. Ez van a 12 hetes UH (13+4) eredményemen:
"CRL: 89 mm, ép gerinc, szabályos orrcsont, végtagok ábrázolódnak, NT: 2 mm, plac fundus mellső falon, méhszáj széli részét eléri. Négy szabályos szívüreg, jó szívműködés, aktív magzat. Magzaton kóros anatómiai eltérést nem látunk."
Mért adat az ülőmagasságon kívül nem is szerepelt benne. A lényeg, hogy egészséges babaként született meg.
szia.12+4naposan voltam.
bpd 22,thq 18,fl 7,8 nt 1,6 crl 69mm
ep koponya,ep gerinc,rekeszizom,negyuregu sziv,koldokzsinor 3er,szabalyos eredes.ep melkhas,hasfal, magzatviz kp(elegendo)abrazolodo holyag es gyonor.vegtagok csovesek,hianytalanul vegigkovethetok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!