Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a hormonokkal?

Mit csináljak a hormonokkal?

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok..Tervezett baba, egy tökéletes kapcsolatba..Mostanába viszont teljesen tönkre teszem..Próbálok uralkodni magamon, de állandóan csak hisztizek..Mindenen veszekszek..A párom eleinte jól tűrte, dr sajna elfogyott a türelme..Egyszerűen próbálok változni, de érzem hogy felmegy a pumpa, és bamm..Már 2 napja külön alszom, pedig tudom hogy az én hibám, de minden kis dolgon felhúzom magam..Már ez szerintem a babának sem jó..Hogy tudnék lehiggadni, és uralkodni ezeken az idegbajokon??Ezek hormonok, és visszaalakul majd???Vagy már ilyen hisztis maradok??Nagyon féltem a kapcsolatom is..Boldogságba szerettem volna a Babánkat, de addigra mire megérkezik csak két roncs marad Anyunak, és Apunak..
2015. márc. 21. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy kis magnézium nem árthat, segít nyugodtnak maradni ellazulni. Én is a végén egy rosszul le rakott papucson is üvöltöttem. Amikor mondtam a dokimnak ő azt tanácsolta, hogy néha engedjek meg magamnak egy meleg fürdőt (nem forró) illatos gyertya és pihenés.

Meg hát a kiegyensúlyozott házasélet...

Nekünk bevált.

(jah és vettünk egy olcsó tányér készletet amiből egy-egy darabot jól földhöz/falhoz vágtam.)

a szülés után lassan rendeződik vissza a dolog és a kialvatlanság még egy lapát rá ha nem vigyáztok.

Kitartás és nyugalom! Jó baba várást!

7hó Babóca anyukája és 7hkm

2015. márc. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!