Mennyi idő alatt jön meg az eredmény?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön voltam a kombinált teszten az ÁEK-ben Bp-en. Azt mondták, hogy sms-ben kapok majd kódot, amelyet a Sejtbank honlapján nézhetek meg. Vajon mennyi idő kell ehhez?2010. febr. 16. 18:21
2/6 anonim válasza:
Nekem is két hét volt, de csak azért mert nálam közbejött a karácsony. Minden ismerősömnek 1 hét alatt megérkezett. Sms-ben kapod a kódot, igen, és a neten tudod megnézni. Én az eredményt kinyomtattam, bár a 18 hetes kötelező UH-n meg is kaptam a kórházban, mert oda küldik a hivatalos eredményt.
Szerintem esélyes lesz Neked is a hétvége :)
Drukkolok és majd írd meg az eredményt :)
Boldog babavárást,
23 hetes kismama
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat! Nagyon várom már az eredményt és természetesen beszámolok Nektek!
2010. febr. 16. 19:22
4/6 anonim válasza:
Nekem 3 hetet mondtak, azt mondta a laboros, hogy azt ki is várják, mert angliába küldik a vért... de csak nem jött sms, felhívtam őket, és kiderült, hogy rossz a telefonszám, amit megadtam. Mondjuk hívtak is közvetlen a vérvétel után, mert nem írtak rá valamit... na mindegy,ha 2 hét elteltével se jön meg az sms, akkor járj a nyakukra. :)
5/6 anonim válasza:
Nekem 2,5 hét alatt jött meg az eredmény.
6/6 anonim válasza:
Szia, 18.38-as vagyok. Már eltelt majdnem 3 hét, megvan az eredményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!