Terhesség alatt volt valaki emlő ultrahangon?
Én voltam. MEg is császároztam két hónap múlva, mert a csomó, amit találtam, rosszindulatú volt, és kellett a kemo és a sugárkezelés :(
Mindenképpen menj el orvoshoz, jobb félni, mint megijedni. ÉS nyugi, szinte biztos, hogy nem komoly, én egy bénaegér vagyok, nekem minden összejön :)
Első vagyok. Én maszek UH-n voltam, radiológusnál, mert a nőgyógyászom elbagatellizálta a dolgot, az SZTK UH-ra 3 hónapot kellett volna várni, nem akartam terhesen emiatt idegeskedni. A fájdalmas csomókkal volt is baj szoptatás alatt, többször begyulladtak, sokat masszíroztam, de legalább tudtam mi bajom van, nyugodt voltam. Most már befejeztem a szoptatást, és a csomók maguktól elmúltak.
Ha nem mentem volna el az UH-ra, végig rettegtem volna, hogy rákos vagyok, így tudtam, hogy nem, és szoptatni is szoptathattam a nehézségek ellenére.
Utolsó örülök, hogy jól vagy! Neked fájt a melled? Komolyan annyira rettegek a ráktól, hogy borzalom. Én igazából mintha úgy érezném, hogy a mell mögötti csonton van a fájdalom, nem tudom mitől lehet. Remélem nem nagy baj. holnap bejelentkezek. Bár olyan régóta van ez, ha rák, tuti millió áttétes. Tavalyelőtt elmentem nőgyógyászhoz, de nem érzett semmit, végre rávettem magam a vizsgálatra erre odamondta, ha panasz van akkor jöjjek vissza csinál ultrahangot. Hát ott voltam a panasszal!! Miért nem lehetett ott azonnal?
Utolsó előtt, írj mi lett az eredmény!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!