31 hetesen 1450 gr-ra becsülték a babám. Kicsit aggódom, hogy picuri. Milyen mértékben nőnek hetente a 30. hét után?
Figyelt kérdés
Másnak is ilyen pici volt?
Ráadásul 1-1 mérete 30, 28 és 29 hetesnek felel meg a gép szerint.
2010. febr. 16. 16:21
1/5 anonim válasza:
szia.sztem ne aggodj.az én babám is kisebb vmelyik méretből két héttel is.a súlyt sajnos nem tudom de sztem ezen sem kell aggodni mert azt még kevésbé tudják pontosra megmondani mint a méreteit.ez csak becslés.39 h kismama
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem kevés, kb 150-200g-ot híznak még hetente, tehát 3 kg körül lesz:) Az egyes eredményeknél meg sokat számít, hogy az orvos jó helyre bökött-e a pálcikával.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj! A hasadban becsült értékekre nem nagyon lehet alapozni. Nekem a dokim szülés előtt egy nappal azt mondta, hogy nem lenne jó ha még megszületne a baba, mert még nincs 2 kg sem. Erre másnap megszületett 3050 kg-val. Úgyhogy erről ennyit.
4/5 anonim válasza:
Fúúúú,nekem meg azt mondták,hogy a méretei jók,de a súlya jó nagy,31 hetesen és három naposan 1900 gr-ra becsülték,az meg túl nagy!:)Pedig nem vagyok elszámolva....hát én meg remélni tudom,hogy azért nem lesz óriás bébi....mert én meg pici vagyok és alacsony....:)De sok bajunk van,igaz?Egyikünk attól fél ,hogy kicsi,a másikunk meg attól,hogy nagy....Amíg az orvos azt mondja,hogy jó,addig nem kéne izgulnunk....:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi lányok :))
2010. febr. 17. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!