Félek túl gyorsan indul be a második szülés, kinél hogy volt?
Mindenki azzal riogat, hogy a második szülés olyan gyorsan indult be, hogy alig tudtak a kórházba érni, alig tudták kicsomagolni az eszközöket, a doki nem ért oda időre, ja és iszonyat gyorsan tágultak ami valami brutálisan fáj.
Van alapja ezeknek? Ki hogy járt?
Nekem be se indult magától, indítani kellett 41 hetesen.:)
Szinte percre pontosan ugyanannyi idő volt a burokrepesztés és oxi beadása után, mire megszületett, mint amennyi az elsővel volt.
Kinél hogy jön össze, általában egyszerűbb a második szülés, de nálam fordítva volt.
Sógornőm az első babával sokáig vajúdott. Otthon még simán hajat mosott, lezuhanyozott, aztán a kórházban is órák teltek el, mire lett valami.
A második babánál rögtön 5 perces fájásai voltak. Autóba be, indulás a kórházba, ami 30 km.
Beértek a kórházba, tesóm még leállt beszélgetni kint a folyosón. Aztán jött rögtön a szülésznő, hogy öltözzön gyorsan, mert lemarad. :)
Nagyon gyorsan jött a baba, ráadásul 4 kiló felett volt.
Szóval nála bejött ez a riogatós sztori. :)
Nekem a második szülés első fájástól 3 és fél óra volt. 2. órában folyt el a magzatvíz. Addig bár sűrűk voltak a fájások nem éreztem olyan erősnek ezért nem is akartam kórházba menni. Víz elfolyás után már készülődtünk, de még a nagyobb felügyeletét is el kellett intézni.Fél 5-re értünk be 5 órakor már a mellkasomon feküdt :)
Bár nem villámszülés volt, mégis épp hogy beértünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!