Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adnátok segítséget mitől...

Adnátok segítséget mitől lehet? Többi lent

Figyelt kérdés
32hetes vagyok rengeteget keménykedik a pocim fáj is olyankor és van olyan is hogy a szemérem csontom le akar szakadni. Nem korai még ez? Ma este annyira nyugtalanul aludtam,éberen reggelre meg nagyon furcsa érzésem volt fájt a hasam alja derekam megjön érzés nem szeretnék még szülni.második baba a fiammal nem volt ilyen.mit tegyek?kinek van ilyen vagy volt hasonló?meddig húztàtok ?
2015. márc. 19. 06:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és most iis mensi szerű görcsök vannak..
2015. márc. 19. 06:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, szedsz magnéziumot? Mennyit? Kb. 400 mgre van szükség várandósság alatt a 36. hétig általában. Ha kellemetlen szerintem menj dokihoz vele! Egészséget, erőt Nektek!
2015. márc. 19. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem első babám,ugyanilyen volt múlt hét végén,a front miatt. Jóslófájásaim voltak,a 31. hetet kezdem vasárnap. A keményedés ilyenkor már normális,készül a szervezeted a szülésre. Napi 10 keményedés a "normális" az orvosok szerint. Efelett mindenképpen szólni kell az orvosnak. 3x1-4x1 magnézium-citricii. Nekem is ezt ajánlotta a MgB6 helyett a doki,mert az ahogy ő mondta semmit nem ér...Pihenj sokat,ha keményedik a hasad akkor meg főleg feküdj le,ha teheted. Nekem azt mondta az orvos,hogy teljesen fekvő helyzetben legyek és polcoljam fel a lábaimat,ezzel megszűnik a méhszájam terhelése és hetekkel is meg lehet nyújtani a szülés várható idejét. Az öcsém 32 hétre született,nagyon picike volt,szóval sok-sok pihenés és folyadék,meg magnézium.
2015. márc. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!