Dorithricin 10 hetesen?
Figyelt kérdés
A délutáni pihenésből torokfájással keltem, mostanra már nagyon fáj, tea, méz megvolt. Dorithricin szopogató tabletta van itthon nekem ez mindig hat, használta valaki az első trimeszterben, lehet?2015. márc. 18. 20:37
1/5 anonim válasza:
Ezt találtam róla a betegtájékoztatóban. Nekem Septofortot mondtak 8 hetesen,hogy azt szedjem.
- Terhesség
- Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez.
- Terhes nők ne alkalmazzák a Dorithricin szopogató tablettát. Csak akkor alkalmazhatják, ha ezt a gyógyszert orvos rendeli állapotuk figyelembevételével, az előny/kockázat gondos mérlegelésével.
2/5 anonim válasza:
Én nem szednem. Voltál már védőnőnél? Mert ha igen fel is hivhatnád hogy mit gondol esetleg ajánl-e vmi mást.
3/5 anonim válasza:
Ne vedd be mert van benne antibiotikum.
Tantum verde vagy panadol.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek nem veszem be, kibekkelem az estét mostmár, marad a tea holnap pedig úgyis megyek a védőnőhöz majd megkérdem tőle.
2015. márc. 19. 00:00
5/5 anonim válasza:
Én is 10 hetes vagyok, és két napja fáj a torkom. Nekem a gyógyszertárban azt mondták csak homeopátiásat lehet szedni, így Homeogene 9 szopogató tablettát adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!