9 hetesen mit vehetek be torokfájásra?
Figyelt kérdés
Semmi más tünetem nincs, csak a torkom fáj annyira, hogy alig bírok nyelni. Bevehetek valamit vagy menjek inkább háziorvoshoz?2015. márc. 17. 13:34
2/4 anonim válasza:
Homeopátiás cuccokat szedek csak a terhesség alatt, nekem beváltak. Torokfájásra Homeogene 9-et szedtem, patikában lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Én 7 hetesen fáztam meg nagyon, akkor a dokim hagymateát javasolt, és - bár nem egy finom valami - nagyon bevált.
Illetve a Glycoseptet ajánlotta gargarizálásra. Az is jót tett.
4/4 anonim válasza:
Hát, tudom, hogy van gyógyszer, ami nem tilos terhesen, de én a magam részéről akkor se veszek be szívesen, ha nem akkora a baj, hogy muszáj (pl. láz, nem múló, brutális fejfájás), úgyhogy én a magam részéről azt mondanám, hogy forró tea, sok mézzel és citrommal. Illetve ami még nekem bejött, Airwaves mézes-citromos szopogatós cukorka (Airwaves Drops asszem), 16 hetesen lettem taknyos, de nem akartam gyógyszert bevenni, a torokfájásomon ez nagyon sokat segített. Az első trimeszterben én pláne nem vennék be semmit, csak ha tényleg már kibírhatatlan a helyzet, szerintem próbáld máshogy kibekkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!