35 hetesen mit javasolnátok torokfájásra?
Figyelt kérdés
Lázam és más problémám nincs. De nagyon fáj a torkom! Előre is köszi...2009. okt. 15. 23:14
2/8 anonim válasza:
Kösd is be valami puha kendővel nekem az is szokott segíteni!
3/8 anonim válasza:
Pálinkát. Nem lenyelni, gargalizálni, és kiköpni,akkor nem szívódik fel, a babának nem lesz semmi baja. Vagy ha nagyon idegenkedsz tőle, akkor nagyon sós víz ugyanúgy gargalizálásra. Utána méz, és sok forró tea,('lázat' generálsz a torkodban, amit a bacik nem szeretnek.) 1-2 nap alatt el kell múlnia.
1,5 éves kisfiú anyukája
4/8 anonim válasza:
Ezek méllé nagyon tudom ajánlani a propoliszos C-vitamint(el kell szopogatni nem a legkellemesebb ízű de nagyon jól fertőtleníti a torkot) és a sós vizes gargarizálást,én is a múlt héten estem át rajta.:(
5/8 anonim válasza:
ha jól tudom a Tantum verde nevű szopogatós tabit lehet használni ilyenkor.
6/8 anonim válasza:
sós vizzel való gargalizálás nagyon jó,vagy a stodal szirup homeopátiás,vagy a szopogatos tantum verde.
jobbulast
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, látom van házi recept bőven. Pálinkám nincs itthon, mézet meg a cukrom miatt nem merek, de a sós vízes gargalizálást kipróbálom. Vettem valami homeopátiás cuccot, de nem nagy segítség meg van szopogatós cuccom, már annyira nem fáj, de még érzek furát a torkomban. Köszi még egyszer mindnekinek!
2009. okt. 16. 14:45
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le a sós vízes gargalizálós ajánlatát, de csak 2x csináltam azt és kutya bajom! Köszi neked utolsó válaszoló, meggyógyultam :-))
2009. okt. 17. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!