Ha már most jóslóim vannak, még mennyi lehet szülésig? 32 hkm
Kb. ez a 4. napja hogy érzem.
Eddigi napokon csak este fekvésnél.
Tegnap már erősebben és a menzis görcsökön kívűl még a derekam is nagyon fájt.
Ma már napközben is éreztem igy,most meg újra érzem a hasamban és derekamban is.
Nem elviselhetetlen,de azért megérzem.
Közben van hogy be is keményedik a pocakom.
Nem mértem még az időt,de nincs benne rendszeresség azon kívűl hogy most már egymás után ez a 4. nap.
Attól függetlenűl hogy egyre erősebben érzem,ugye még messze a szülés??
Magne b6-ot szedek,napi 3x2 szemet.
Talán már ez is kevés :(
Sokat mozgok,lehet ettől van inkább?
Mióta majdnem sikerült hamarabb megszűlni a fiamat,azóta valahogy másképp állok a szüléshez.
Még kicsit félek,de már inkább azt várom hogy leteljen az a pár hét és túl lehessek rajta.
Azelőtt nagyon sok hülye gondolatom volt,mindig a komplikációkon járt az eszem.
A neten is csak erről olvastam.
Most valami megváltozott bennem,jó irányban :)
Én pontosan ugyanigy vagyok az idő múlásával.
Hipp-hopp eltelt ez a 34 hét és már annyira közel a szülés :)
Én is várom hogy láthassam a kicsikémet,de mondtam Neki hogy legalább még 3 hetet bírjon ki.
Faros a babád?
Nem baj még van ideje befordúlni.
Az enyém a 30. héten fordúlt be,azóta úgy van.
Remélem már nem fog forgolódni :)
Most kedden volt az első NST nekem,hétfőn megyek megint.
Végig mozogta az egészet,még az orvos meg is dicsérte :)
Ma sokat keményedtem,gondolom az időjárás miatt.
Neked meg érzi frontokat?
Igen,sajnos az. :S De hát reménykedem benne,hogy megfordul. Van akinek csak a 38. héten fordul be.
Hát én azt sem tudom mit kell ott csinálni. :D Azt tudom,hogy nyomkodni kell a gombot ha a kicsi rúg vagy valami ilyesmi. Úgyis elmondják. Nekem is megérzi bizony. Sajnos még a teliholdat is... :S Olyankor egyikünk se alszik,egész éjjel ficereg,meg kinyomja magát. Mostanában nagyon megvisel a front egyébként. Múlthéten is azért voltak jóslóim mert jött a jó idő. Ahogy kisütött normálisan a nap elmúltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!