Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már most jóslóim vannak,...

Ha már most jóslóim vannak, még mennyi lehet szülésig? 32 hkm

Figyelt kérdés

Kb. ez a 4. napja hogy érzem.

Eddigi napokon csak este fekvésnél.

Tegnap már erősebben és a menzis görcsökön kívűl még a derekam is nagyon fájt.

Ma már napközben is éreztem igy,most meg újra érzem a hasamban és derekamban is.

Nem elviselhetetlen,de azért megérzem.

Közben van hogy be is keményedik a pocakom.

Nem mértem még az időt,de nincs benne rendszeresség azon kívűl hogy most már egymás után ez a 4. nap.

Attól függetlenűl hogy egyre erősebben érzem,ugye még messze a szülés??

Magne b6-ot szedek,napi 3x2 szemet.

Talán már ez is kevés :(

Sokat mozgok,lehet ettől van inkább?

2015. márc. 18. 19:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. 9 éves voltam még csak,nem igazán tudtam mi történik. Annyit tudok,hogy keresztbe feküdt és császározni kellett. Úgy kell hozzáállni,hogy nem lesz semmi baj. :D Legalábbis én így próbálok.
2015. márc. 26. 21:56
 32/37 A kérdező kommentje:

Mióta majdnem sikerült hamarabb megszűlni a fiamat,azóta valahogy másképp állok a szüléshez.

Még kicsit félek,de már inkább azt várom hogy leteljen az a pár hét és túl lehessek rajta.

Azelőtt nagyon sok hülye gondolatom volt,mindig a komplikációkon járt az eszem.

A neten is csak erről olvastam.

Most valami megváltozott bennem,jó irányban :)

2015. márc. 27. 06:00
 33/37 anonim ***** válasza:
Hát igen,addig jó amíg jó irányba változik a hozzáállásod. Már én is a fél karomat odaadnám,csak,hogy ölbe vehessem,de hát még hivatalosan 6 hét van,már ha a 38. héten jön. Mondjuk nekem gyorsan telik az idő,pedig sokat vagyok egyedül itthon. De valahogy olyan mintha csak 1 hónapja lett volna pozitív a teszt.
2015. márc. 27. 13:36
 34/37 A kérdező kommentje:

Én pontosan ugyanigy vagyok az idő múlásával.

Hipp-hopp eltelt ez a 34 hét és már annyira közel a szülés :)

Én is várom hogy láthassam a kicsikémet,de mondtam Neki hogy legalább még 3 hetet bírjon ki.

2015. márc. 27. 15:01
 35/37 anonim ***** válasza:
Na végre valaki akinek ugyanúgy teli az idő. Mindenkitől csak azt hallom,hogy jajj olyan lassan telik,meg mondják,hogy majd nekem is úgy fog. Meg,hogy majd az utolsó hetek. Szerintem az a legizgibb. Akkor már vásárlás,rendezkedés, meg hetente NST. Mindig lesz mit csinálni. Én is szoktam neki magyarázni. Főleg,hogy forduljon meg szépen :D
2015. márc. 27. 17:13
 36/37 A kérdező kommentje:

Faros a babád?

Nem baj még van ideje befordúlni.

Az enyém a 30. héten fordúlt be,azóta úgy van.

Remélem már nem fog forgolódni :)

Most kedden volt az első NST nekem,hétfőn megyek megint.

Végig mozogta az egészet,még az orvos meg is dicsérte :)

Ma sokat keményedtem,gondolom az időjárás miatt.

Neked meg érzi frontokat?

2015. márc. 27. 20:54
 37/37 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos az. :S De hát reménykedem benne,hogy megfordul. Van akinek csak a 38. héten fordul be.

Hát én azt sem tudom mit kell ott csinálni. :D Azt tudom,hogy nyomkodni kell a gombot ha a kicsi rúg vagy valami ilyesmi. Úgyis elmondják. Nekem is megérzi bizony. Sajnos még a teliholdat is... :S Olyankor egyikünk se alszik,egész éjjel ficereg,meg kinyomja magát. Mostanában nagyon megvisel a front egyébként. Múlthéten is azért voltak jóslóim mert jött a jó idő. Ahogy kisütött normálisan a nap elmúltak.

2015. márc. 27. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!