Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már most jóslóim vannak,...

Ha már most jóslóim vannak, még mennyi lehet szülésig? 32 hkm

Figyelt kérdés

Kb. ez a 4. napja hogy érzem.

Eddigi napokon csak este fekvésnél.

Tegnap már erősebben és a menzis görcsökön kívűl még a derekam is nagyon fájt.

Ma már napközben is éreztem igy,most meg újra érzem a hasamban és derekamban is.

Nem elviselhetetlen,de azért megérzem.

Közben van hogy be is keményedik a pocakom.

Nem mértem még az időt,de nincs benne rendszeresség azon kívűl hogy most már egymás után ez a 4. nap.

Attól függetlenűl hogy egyre erősebben érzem,ugye még messze a szülés??

Magne b6-ot szedek,napi 3x2 szemet.

Talán már ez is kevés :(

Sokat mozgok,lehet ettől van inkább?

2015. márc. 18. 19:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Még ezzel ki lehet húzni valahogy szerintem. Igen,a Hanna nagyon régóta tetszik,meg ritka volt,aztán ahogy eldöntöttük,hogy ez lesz a neve egyre több helyről hallom,na mondom de jó... Úgy,hogy a végén Hanna Olívia lesz a kisasszony. :D
2015. márc. 21. 23:31
 22/37 A kérdező kommentje:

Szép nevek.

Főleg az Olivia tetszik nekem :)

Eleinte én lányt éreztem,akkor a Annabella tetszett nagyon.

Szeretni fogja mindkét nevét az tuti.

2015. márc. 22. 05:10
 23/37 anonim ***** válasza:
Fú,ez eszembe se jutott! Nagyon szép név! Nekem meg pont az volt az érzésem,hogy fiú lesz,mert annyira lányt szerettem volna,mondjuk nagyon örültünk volna a fiúnak is,mert mindegy csak egészséges legyen. Aztán amikor mondták,hogy kislány,hát nagyon örültünk! :D Majd jöhet mellé egy fiú is. :D Hogy vagy egyébként?
2015. márc. 22. 19:05
 24/37 A kérdező kommentje:

Köszi,jobban vagyok.

Talán holnap már kiengednek,hiszen lement mind a 3 infúzió és megvolt a 2 tüdőérlelő is.

Azért még aggódom,hogy meddig huzzuk ki igy :(

2015. márc. 22. 21:06
 25/37 anonim ***** válasza:
Bocsi,tegnap nem voltam gépnél. Na azóta van valami fejlemény? Hazaengedtek már?
2015. márc. 24. 14:06
 26/37 A kérdező kommentje:

Szia.

Kedves vagy hogy érdeklődsz :)

Igen,tegnap haza engedtek végre.

Jelenleg jól vagyunk,szerencsére nincsenek fájások.

Talán használt az infúzió.

Remélhetőleg még vagy 4 hetet kibír odabent a bébikém.

Ti jól vagytok?

Voltál már genetikain?

2015. márc. 24. 19:56
 27/37 anonim ***** válasza:

Akkor rendben van minden az a lényeg! :) Én is reménykedem,hogy bent marad még legalább 4 hetet :D

Genetikai a 18-ik héten van nem? :D

Vagy a 32 hetes uh is az? Arra hétfőn megyek. Megvagyunk mi is szerencsére bár néha olyanokat bukfencezik... :D

2015. márc. 25. 16:29
 28/37 A kérdező kommentje:

Igen,a 32. heti ultrahangra gondoltam,az is genetikai.

Néha vannak jóslók,keményedések,nemtudom meddig huzzúk igy :(

Félek nehogy tovább nyíljak!

Te még nem jóslózol

A szüléstől nem félsz?

Én picit félek,bár kezdem elfogadni azt is hogy ezen túl kell esni :)

2015. márc. 25. 20:03
 29/37 anonim ***** válasza:
Jaa,akkor jó,már ezt is tudom :D Azt hittem az csak sima uh lesz. Nekem a 30. héten voltak jóslóim,de csak a front miatt. 1,5 napig tartottak,de nem voltak folyamatosak. A keményedés az normális,de csak ha napi 10-nél nincs belőle több. Magától a szüléstől nem félek,vagyis a fájdalomtól,bár nem túl magas a fájdalom küszöböm. Inkább attól félek,hogy nehogy történjen valami közben a kicsivel. A húgomnál kijött a doki és megkérdezte,hogy kit akarunk viszont látni...de végül is mindketten jól vannak,csak attól tartok nehogy esetleg legyen egy ilyen nálunk is. Mert hát értelem szerűen az anyát mondaná minden ember aki belegondol,mert csúnyán mondva gyereket lehet csinálni még,de egy anyát nem. És a gyereknek anya nélkül felnőni...de azt sem bírnám ki,ha engem megmentenének és a gyerekem nélkül kellene élnem. :S Na de ilyenbe bele se szabad gondolni!!!!
2015. márc. 26. 12:30
 30/37 A kérdező kommentje:

Milyen komplikáció lépett fel a hugodnál,hogy választani kellett?

Egyébként dettó ugyanez az én félelmem is.

A fájdalom nem érdekel,azt mindenki kibírta eddig.

Remélem nem lesz ilyen hogy választani kelljen!!!

2015. márc. 26. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!