Ti meddig szedtetek a folsavat?
Figyelt kérdés
Nekem januarban irta fel a doki, mert mondtam, hogy babat szeretnenk, azota szedem is. Egy hete pozitiv lett a tesztem. Tehat babat varok. Vajon egesz terhesseg alatt kell szedni? Megyek vizsgalatra, csak szeretnem tudni, nektek hogy volt ez? Koszi.2015. márc. 17. 20:05
1/7 anonim válasza:
Igen, a folsav egy nagyon fontos vitamin, még szoptatás alatt is javasolják. Ne hagyj fel vele.
2/7 anonim válasza:
Elvileg 12.hétig "kell" szedni, én 14.hétig szedtem:)
De végig is szedheted,ártani nem árt...
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.
2015. márc. 17. 20:48
4/7 kloetta válasza:
Nekem, mivel jött a tél, a 13.héten mondta hogy váltsak terhesvitaminra, addig kellett a folsav, de a 12.hétig mindenképp kell.
5/7 anonim válasza:
Ti voltatok vérvételen folsavat néztek nálatok?Én voltam vérvételen folsav határértéken épp kicsivel fölötti azaz magasabb.Nem kapok az orvosomtól megnyugtató választ hogy a vetéléseimnek "oka lehetett-e a magas folsav.Lehetséges a szervezetem nem tudja feldolgozni a folsavat.
A doki ennyit válaszolt:femibion segít a folsavat megtartani feldolgozni.Hogy s van ez?
6/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam vizsgalaton, a folsavat nem kell tovabb szednem, mert felirta az Elevit-et, abba benne van a folsav is.
...koszonom a hozzaszolasokat...
2015. márc. 18. 20:48
7/7 anonim válasza:
A 13-adik hétig naponta szedtem a terhes vitamint 0,8mg folsav tartalommal, most már csak minden másnap szedem. /16 hetes terhes vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!