Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keveset mozog baj lehet?

Keveset mozog baj lehet?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok az utóbbi napokban nagyon keveset mozog ha esetleg megmozdul is csak nagyon nagyon lent érzem egy másodpercig akkor se rugást inkább ilyen bélmozgás vagy pattogás szerűt.van szivhanghallgatóm és az egyenletes erős szerintem nincs azzal baj de eddig olyan erőseket rugott most meg napok ota szinte egyenlő a semmivel normális ez?
2010. febr. 16. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a picinek rendben van a szívhangja, akkor nincs baj.

Én egyébként 23 hetes vagyok, de még mindig nem érzem a babát, vagyis csak este lefekvés után ha hanyatt fekszem, akkor pár percig. De napközben semmi. Én pont ma megyek az orvosomhoz, próbálok egy UH-t elintézni a biztonság kedvéért.

Esetleg Te nem tudsz UH-ra menni?

2010. febr. 16. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
az első babánk 24.hetesen iszonyatosan aktív volt, majd napi 1-2alkalommal mozdult meg. egészséges, nyugodt bébi lett,március végén lesz 3 éves, és még mindig nyugis, könnyen kezelhető gyerek. A másodiknál egész az utolsó hétig aktív volt a baba, rettenetesen akaratos lett,most 7 és fél hós. szóval, ne aggódj, ha keveset mozog, és jó a szívhang! Nyugiiiiii!!!!!!!!!!!
2010. febr. 16. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
27 hetes vagyok neharagudj hogy én kérdezek de ez a pattogás szerű hang ez mi lehet szerinted mert engem meg ez idegesit egy kicsit? nekem is vannak ilyenek...
2010. febr. 16. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
13 38 as vagyok figyeld a vérnyomásodat és a vizeletben lévő fehérjét?
2010. febr. 16. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
2 hete voltam uh on mindent rendben találtak.a bdp je 63mm az fl pedig 41 volt,rákérdeztem aztmondták rendben van. a vérnyomásom 11 per 70 általában a vizeletemben eddig semmit se találtak,egyedül a pajzsmirigyemmel van baj ugyanis kivették arra gyógyszert kell szedjek.eddig a csokival mocorgásra birtam a kicsit de manapság az se segit nagyon
2010. febr. 16. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
attól hogy te nem érzed a mozgást vagy keveset az nem azt jelenti hogy nem is mozog...de persze jobb az óvatosság...ha a szivhang jó akkor rendben van
2010. febr. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!