Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Salgótarjáni vagy környéki...

Salgótarjáni vagy környéki kismamák, vagytok?

Figyelt kérdés

Örülnék, ha találnék itt salgótarjáni vagy környékbeli kismamákat.

Én Salgótarjánban lakom, jelenleg 23 hetes terhes vagyok, első babával, 31 évesen.

2010. febr. 16. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is salgótarjáni vagyok.20. hetet töltöttem.Te hogy vagy?
2010. febr. 16. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia, de jó :) Majdnem egyidősek vagyunk! Végre valaki a környékről :))

Már jól vagyok, 2 hete voltam Pesten genetikán, felküldtek, rossz AFP érték miatt. Szerencsére minden rendben.

Írok majd Neked este privit :)

2010. febr. 16. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké!Miért mi volt a gond?Vagy majd este leírod? De írj le mindent,azt is hogy mi volt a genetikán.Nem tudom majd mikor tudok válaszolni mert már nekem van egy elég nyüzsgő 6évesem,nem mindíg tudok itt lenni.
2010. febr. 16. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Alacsony volt az AFP szintem (0,47 MoM), plusz a Páromnak van veleszületett fejlődési rendellenessége. Ezek miatt voltam a genetikán, de szerencsére minden rendben :)

Írtam privit.

Szióka :)))

2010. febr. 16. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is salgótarjáni vagyok, jelenleg 33 hetes kismama, második babával. Örülök, hogy találtam környéki kismamákat! Ti kihez jártok orvoshoz?
2010. febr. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!