Kinél hányadik héten kezdődtek a rosszullétek?
Ok, akkor van összefüggés, de ezzel pont azt erősítitek meg abban akinek nincs rosszulléte, hogy nem tud örülni neki, mert aggódik hogy baj lesz, és ezért van minden nap legalább egy olyan kérdés, amiben valaki amiatt aggódik pár hetes terhesen ahelyett hogy tudna felelőtlenül örülni a babának, hogy biztos baj van, hogy ő nincs rosszul. Mintha kötelező lenne hányni ahhoz, hogy ne legyen esélyes a vetélés.
Amúgy én arra írtam, hogy ok hogy a rosszullét a szervezet védekezése a káros anyagok, táplálékok ellen, de nyilván nem mindegy hogy valaki mennyit fogyaszt ezekből, Nézzétek meg azt a tanulmányt, hogy Japánban meg ahol sok húst esznek, meg nyers halakat az emberek mennyi a terhességi rosszullétek aránya (nagyon magas), és mondjuk Mexikóban ahol kukoricát meg zöldségeket esznek nagy mennyiségben ott mennyi (nagyon alacsony). Szóval azért szerintem erősen függ a táplálkozástól is (húsok, kávé stb), nálunk a családban nagyon kevés húst eszünk, nem vagyunk vegák de nem áll messze a táplálkozásunk, és mindenkinek rosszullétmentes, egészséges terhessége volt.
14-es vagyok. Pár éve volt 2 missed ab-om 8-9. héten, akkor egyszer sem hánytam...
Persze ezzel én sem akarom azt mondani, hogy aki nincs rosszul annak annyi! Egy terhessèg sem egyforma, úgy ahogy mi sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!