Melyik nevet válasszuk? Mira, Anna, Dóra, Jázmin, Izabella, Adél?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 13:37
11/16 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Mira a favorit, mert mi is kislányt várunk, és Mira lesz :)
Amúgy tényleg elég szép nevek vannak a listátokon, nekem a Dóra és az Izabella még nagyon tetszik. Az Anna is szép, de kb. minden 2. kislány Anna most. Nem tudom ez titeket mennyire zavar, nálunk számított, az egyik kedvenc nevünk ezért esett ki (Lili).
Az Adél meg a Jázmin nekem nagyon-nagyon nem jön be, de nem kifejezetten csúnya nevek amúgy, nem "gáz" egyik sem, csak a többinek sokkal szebb a hangzása szerintem :)
14/16 anonim válasza:
Nekem az Izabella egy nagy kedvenc és szerintem nem gyakori, persze ez nem kell, hogy szempont legyen.:)
15/16 anonim válasza:
Én Adél vagyok, és egy ismerősünknek Adél lesz a kislánya, aki májusban születik majd :) De ezek közül nekem a Dóra a szimpatikus :)
16/16 anonim válasza:
Mindegyik szép, de az Anna és a Jázmin a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!