Kinek, hogy tetszik az Adél név?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 22:04
2/16 anonim válasza:
nekem tetszik egy talpra esett határozott nő jut róla eszembe!
5/16 anonim válasza:
Nálam nagy kedvenc, férjemnek viszont nem tetszik, igy letettünk róla. Sokaktól viszont azt a "kritikát" kaptam róla, hogy olyan hideg név. Ettől függetlenül nekem még mindig tetszik. :)
6/16 anonim válasza:
Nekem egy gonosz játék karakter jut róla eszembe.
7/16 anonim válasza:
A mi négy hónapos kislányunkat is Adélnak hívják :-) Szerintem nagyon szép név, nagyon örülök, hogy a férjemmel ezt a nevet választottuk a babánknak, és tapasztalatom szerint viszonylag ritka. Legalábbis felénk egy Adélt sem ismerek rajta kívül :-)
Neked is tetszik kérdező?
8/16 A kérdező kommentje:
Igen nekem is tetszik.:)
Itt eddig akár milyen nevet írtam ki..mindig volt valaki aki leszólta..:D
2014. jún. 24. 22:56
9/16 anonim válasza:
Igen, sajnos ez előfordul :-) Szerintem sokan itt élik ki magukat, és már csak hobbiból is leszólnak ártalmatlan és tök egyszerű kérdéseket, de hát ha jó nekik, lelkük rajta :-)
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, utolsó körben benne volt, amikor nevet kerestünk a lányunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!