Kinek, hogy tetszik az Adél név?
Azért szólják le, mert nem tetszik nekiki. Nem kötelező, hogy mindenkinek szép legyen. Véleményt kértél, és a vélemények különbözőek lehetnek.
Nekem tetszik egyébként. A szomszédlányunkat is így hívják, egy cserfes, örökmozgó lányka, és ismerek egy komoly, szigorú ügyvédet is meg egy építészt is ilyen névvel. Szóval komolyhoz is meg cserfeshez is tudom kötni.
Nekem azért nem tetszik, mert volt egy ilyen nevű nőhöz "szerencsém" az életben és nagyon negatív karakter volt. Az igaz, hogy sikeres, határozott és karrierista nő, de mellette nagyon-nagyon rossz személyiséggel. Ha nem ismerem meg, akkor lehet tetszene.
Ha én kiírnám a lányomnak szánt nevet, biztos arra is sok negatív kritika jönne, mert nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a név és mindenki tudja valamihez/valakihez kötni. Ne foglalkozz idegen emberek véleményével. A lényeg, hogy neked és a párodnak tetsszen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!