Nem gond, ha a labor leletek nélkül megyek terhesgondozásra? Így is megkapom az AFP beutalót?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok. Ma tudtam elintézni a Labort. Az eredmények csak 1 hét múlva lesznek meg. Jövőhét hétfőn lesz terhesgondozás, ahol beutalót kell kérnem AFP-re.2010. febr. 16. 09:11
1/1 anonim válasza:
Semmi gond, a beutalót így is megkapod, legfeljebb majd egyszerre fogják beírni a kiskönyvbe az eredményeket. Én nem szaladgáltam minden egyes lelettel vissza a védőnőhöz (nálunk neki kellett bevinni), hanem egyszerre több papírt vittem (ja! nálunk a beutalókat is ő adta, az SZTK-s orvos aláírásával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!