Baj ha vizesedik a lábam?
Szia!
Nekem mar a 26.-ik hettol vizesedik a labam (Nem nagyon). Az orvos azt mondta, hogy ez teljesen normalis nem kell megijedni. Vigyazni kell a so hasznalataval es amikor csak tehetem fel kell pockolni a labam. Ez egyutt jar a terhesseggel.
Én is korán kezdtem vizesedni de enyhe volt, aztán a 36. héttől már nagyon. Estére nem látszik a bokám. Az orvosom szerint ez az utolsó hetekben teljesen normális. Folyamatos vérnyomás és vizelet ellenőrzés mellett nem lesz baj.
37 hetes
Hm, akkor kezdek aggódni, a múltkor a védőnő egy kis fehérjét talált a vizeletemben.
Nem sokat, csak egy minimálisat. Laborba tegnap voltam, jövőhétre lesz eredménye. A vérnyomásom alapból magas. Vérnyomáscsökkentőt szedek. Most éppen 135/90.
Rh+
A vérnyomásomba az is belejátszhat, hogy mostanában megint hányingerem van, hányok. Nem mindig marad bent a gyógyszer szerintem. Duplán bevenni meg nem merem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!