Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama ruhát mikor időszerű...

Kismama ruhát mikor időszerű venni és mennyit?

Figyelt kérdés

Most jutottam el oda, hogy be kellett szereznem néhány "nagyobb" ruhát. Egy nadrágot, és két felsőt vettem, plussz egy melltartót (5 számot ugrott a melltartóméretem, és b-ről e-re! ez normális?????)

Az a kérdésem, hogy hány nadrágot/felsőt praktikus venni, és mikor?

2008. aug. 25. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hú, köszi a válaszokat!

Mi az a terhesöv??

Igen, a kabáton még nem is gondolkoztam, pedig majd lassan kellene, nagyon fázós vagyok.

Rendelgetni én is szoktam aukciós oldalról, viszont nem ruhát, hanem más dolgokat. (A "legruhább", az egy hastáncos öv volt). Félek ruhát rendelni, mert összezavarnak a méretek!

Nem tudom mi az a bandázs :(

Igen, én is arra jutottam, hogy felső az kéne, csak a nadrag, ket felso, melltartó, egy bugyi volt 25 ezer forint, és az rengetegnek tunt igy egyszerre, es ezert ijedtem meg. De ha késobb még beszerzek apránként egy egy felsot, meg alsonemut, meg esetleg egy nadragot.

Csak én szeretek egyben elintézni.

Köszönöm a válaszokat még egyszer, akkor haditerv:

- Még egy ruhavásárlás 20 hét után

- Kabátvásárlás majd valamikor, amikor aktuális lesz.

és akkor "ennyi". :D

2008. aug. 26. 10:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló vagyok.

Ez a bandázs, amit kismamaövnek is hívnak: [link]

A lényege az, hogy a régi nadrágokra is rá tudod húzni úgy, hogy mondjuk nem gombolod be, nem húzod fel a sliccet, mégis rajtad tartja ez a nacit, vagy bármilyen nadrághoz hordhatod egy rövidebb felsővel, ami terhesség előtt jó volt, de most már mégis rövidnek tűnne. Ez szó szerint kiegészítőnek számít. De nagyon sok féle színben van és mintával. Nekem speciel még nincs, de gondolkodom azon, hogy ha hidegebbek lesznek, akkor beszerzek egyet, főleg úgy, hogy nem tudom, milyen kabátom lesz. (Én ugye külföldön vagyok és számítani kell rá, hogy a hideg már szeptemberben beköszönt, vagy októberben, tekintve, hogy most sincs meleg, valamilyen pulcsira így is mindig szükségem van.)

A 25 ezer forint ennyi ruháért tényleg húzós, bár tény, hogy ha itt boltban vásárolnék, akkor itt is kerülbe ennyibe. Nem akarok hülyeséget mondani, de átszámítva nekem kb 30 ezer forintban volt a terhes ruhatáram, de ebben tényleg benne van 5 terhesnadrág (amiből egyet még egyáltalán nem, egyet meg csak ritkán hordok, mert nagyok még, de később épp ezek lesznek jók) és számtalan felső. A méretezéssel én annyiban vagyok bátor, hogy szinte csak Next, H&M és Mothercare cuccokat rendeltem, előtte üzletekben felpróbáltam néhányat, így rájöttem, hogy nadrágból fixen 10 long méret kell, felsőből pedig 12-es. Tény, hogy nem ismert márkák méreteiben hatalmas eltérés lehet, ezért azokat én nem is nézegetem, csak ezeket, persze ebben az is segít, hogy hatalmas az egyes márkákból a kínálat, tehát így is bőven tudok válogatni.

2008. aug. 26. 10:48
 13/13 A kérdező kommentje:

á, köszi :D ezen elgondolkoztam!(és ezt még rendelni is lehet külföldről alacsony postakoltseggel)

hat jó otlet ez a felprobalas, csak eleg szerencsetlen alakom van, ezert regen is csak a jó, megszokott boltba jartam ruhat venni nagyritkan. :(

2008. aug. 26. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!