40. héten szörnyen kívánom az édességet, pedig eddig nem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem híztam sokat (kb. 10 kg), lehet, hogy a közelgő szüléshez kell az energia? Visszafogjam magam, vagy most már inkább ne?2008. aug. 25. 17:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem már ne fogd vissza magad, úgyse hízol. Amit szervezeted diktál csináld! Gratulálok a 10 kg-hoz. Büszke lehetsz magadra! Én is büszke vagyok mert csak 7kg-ot híztam, már nem is fogom vissza magam, amit megkívánok megeszem. 37 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szia!
Egyél nyugodtan mindent ami jól esik!
Gratulálok!
3/4 anonim válasza:
én is így vagyok betöltöttem a 40.hetet pénteken most eszem a csokiskekszet mintha muszály lenne én 1kg híztam össz visssz pedig ettem komolyan.
4/4 anonim válasza:
Szia,igen elképzelhető,hogy a szülésre készülődik a szervezeted és kell az energia.Én is nagyon kivántam az édességet az utolsó napon,másnap reggel megindult a szülés.Egyél bátran annyit és azt ami jólesik. Könnyű szülést kivánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!