A 7. hétben vagyok, és tegnap délután óta nagyon fáj a fejem. Reggel bevettem egy fél quarelint, nem ártottam vele?
Nem is akarok szedni de azt hittem szétszakad a fejem még a pislogás is fájt. Az a baj hogy én amúgy is frontérzékeny vagyok és ezért sokat fáj a fejem. A hányinger nem zavar. Remélem hamar elmúlik.
Sok boldogságot!
Szia! Sajnos a magyar orvosok nem igen tudják eldönteni, hogy paracetamol vagy sem, amit szabad szedni. Kicsit átestek a másik oldalra, hogy nem szabad semmit sem szedni! Sokkal jobban árt a babának, ha az anya nem szed semmit sem a lázra, fejfájásra! Igazából nagyon kevés az a gyógyszer ami tényleg árt a babának. Persze ez nem azt jelenti, hogy valaki állandóan gyógyszert szedjen, de szenvedni sem szabad napokig!
én nagyon hányós voltan (napi 20-szor,17 hétig), erre én sem szedtem semmit. De sajnos migrénes vagyok, s ha fáj a fejem én is be szoktam szedni valamit (inkább rubofent, néha algopirint), mert, ha nem akkor olyan mértékű lesz a fájdalom, hogy kórház lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!