Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok éve akarunk babát,...

Nagyon sok éve akarunk babát, lehet most összejött de jól érzem? (lennt több)

Figyelt kérdés
közel 10 éve akarunk babát de még eddig semmi. Nem ki mondottan vagyok rosszul de ezeket érzem:enyhe has fájás mielőtt megjön,szúrkál a hasam,fáj a fejem és ami a lényeg,hogy több mint 1 hete késik de ez allatt volt barnázás és pár csepp vér is(akkor elég erős volt a hasfájásom)tesztet már csináltam 2-t de lehet még nagyon korai volt mivel neg. lett Amúgy nem vagyok az a fajta aki mániákusan azt hiszi,hogy minden 3. hónapban terhes! jjaa meg van egy olyan érzésem mintha egy ping-pong labdánál kissebb valami lenne a köldököm allatt de nem egész lent..és a jobb oldali petefészkem is fájdogál,mintha a séta után szúrna..lehet most kicsit fura vagyok hogy ilyen részletesen írok de nekem fontos..szerdán megyek a dokihoz de addig is mit mondtok mert kiváncsi vagyok nektek milyen érzéseitek voltak
2010. febr. 15. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
na ez jó. ajánlom a biológia tankönyvet! ha vérzel egy kicsit nem gáz 3-4 csepp. ekkora hülyeséget ne már a labdás dolog. ha van baba tudod hól van most? nem. a húgyhóhagod fölött és te tuti nem érzed még jó pár hétig. amúgy 1,5mm ha terhes vagy most. penteken készíts tesztet reggel!!! szurkolok ám azért. én 5 hetes vok.
2010. febr. 15. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem most a 2.babám van a pocakomban.1vel szinte semmi tünetem nem volt.

én ha lehet ilyent mondani mint a pé-t mind a beágyazódást megéreztem,és a nem várt előtt 5nappal +at teszteltem.igaz nagyon halvány,de időre kijött a 2.csík.ajánlom a QUPIDO tesztet reggeli 1.vizeletből.

nekem olyan majdnem megjön érzés,enyhe mell feszülés volt a tünet,és a menzes előtti héten már intenzív émelygésem volt.egyszerűen nem kívántam a kaját,mert állandóan émelyegtem.

Most elvileg testileg nem érezheted még őt.én olyan 10-12hetesen tudtam kitapintani.annyit érezhetsz,hogy mintha keményebb lenne ott a hasad.bár hozzáteszem,nincs 2 egyforma terhesség és 2 egyformán érző ember.

nagyon drukkolok.

2010. febr. 15. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
nem szószerint kell érteni a labda szavam..inkább olyan mintha keményebb lenne a hasam és mégis gömbölyű. na de nem is azért írtam mert azt akarom hogy nem tudom az emberi test felépítését..én csak szeretnék babát és izgulok,hogy az legyen..amúgy meg szerdán megyek a dokihoz és akkor tuti megmondja mi van és azért már nem akarok tesztre költeni
2010. febr. 15. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívből kívánom , hogy babás legyél!:)

7 hetes kismami

2010. febr. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!