Itt a neten, hogy tudnám megnézni ki lesz a védőnőm?
Figyelt kérdés
Jó lenne megnézni de nemtudom,hogy keressem,Kecskeméti vagyok.2008. aug. 25. 17:08
1/6 anonim válasza:
Itt kicsi a valószínűsége, hogy meg tudod nézni, de az lesz a védőnőd, aki a lakhelyedhez legközelebb eső gyermekorvosi rendelőben van.Minden gyermekorvosi rendelőben van védőnő és oda kell menned , ha az utcában megkérdezed egy kisgyerekestől hová jár gyerekorvoshoz meg tudjja mondani, és akkor ott kell jelentkezned, ha már kismami vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen az vagyok 8+4 hetes.
2008. aug. 25. 17:19
3/6 anonim válasza:
A dokidat kérdezd meg. Neki olyan füzete, amiben megtudja pontosan mondani, hogy kihez tartozol,és, hogy hol rendel.
4/6 anonim válasza:
Szia Én is kecskeméti vagyok. Írj magán hátha tudok segíteni. merre laksz itt kméten?
5/6 anonim válasza:
Nekünk a nőgyógyászaton az sztk-ban az ajtóra van kitéve egy papírka, amire rá van írva, hogy a város, mely utcái mely védőnőhöz tartozik!
Érdeklődd meg te is az sztk-ban!
6/6 anonim válasza:
A www.mave.hu oldalon beírod a lakhelyedet és kidobja a védőnő szolgálat címét telefonját, ahová tartozol. Ott megmondják név szerint, hogy ki a védőnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!