Normalis, hogy nincs semmi tunetem?
Figyelt kérdés
5 hetes 4 napos vagyok, de abszolut semmi tunetem nincs.Ha nem lenne ket eros pozitiv tesztem, eszembe sem jutna, hogy terhes vagyok.Aggodom, hogy minden rendben van e. Orvosnal meg nem voltam.Koszonom!2015. márc. 14. 07:07
1/11 anonim válasza:
Egyrészt normális, másrészt még lehet bármi. Második terhességem a mostani, egyiknél sem voltak rosszulléteim, nem hánytam egyszer sem. Ha nem láttam volna őket ultrahangon akkor én sem hiszem el! :)
2/11 anonim válasza:
Én is csak onnan vettem észre hogy nem jött meg... nem törődtem vele, mert évek óta PCOS-val kűzdöttem, utána megint nem jött meg... DE tüneteim nem voltak. Ha nem csináltam volna 2 tesztet akkor szerintem csak a pocakom növekedésével vettem volna észre. :D Ne aggódj, ez teljesen normális. Inkább örülj neki, amúgy meg elképzelhető hogy 1-2 hét múlva jönnek csak a tünetek! Minden rendben, ne izgulj, csak élvezd!! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!Ez a masodik terhessegem,Az elsonel volt mellfeszules, faradekonysag, de most semmi.
2015. márc. 14. 07:18
4/11 anonim válasza:
NEM szükséges velejárója a terhességnek, hogy a menstruáció elmaradásán túl bármilyen tünet is jelentkezzen.
5/11 anonim válasza:
2-3 naponta felteszi valaki ugyanezt a kerdest.
6/11 Wiky93 válasza:
Ígyvan 2-3 naponta felteszik ezt a "buta" kérdést! Na ne már!
Egész 9hónapom alatt nem volt semmi jel, tünet! Még sem aggódtam, szerencsésnek éreztem magam! ;)
De ha olvasgatnál a neten egy kicsit akkor megtudnál sok dolgot! Van akinek eleinte nincs tünet aztán jelentkezik! Van akinek eleinte van utána elmúlik! És van akinek semmi egyáltalán!
7/11 anonim válasza:
Igen, normális. 4 terhességemből egyiknél sem volt semmilyen tünetem.
8/11 A kérdező kommentje:
Hu, de kedvesek vagytok!!!Na, mindegy is!Koszonom azoknak, akik normalisan valaszoltak a "buta" kerdesemre. Csak azt fel nem fogom, hogyha valaki nem ir valaszt, miert erzi azt a kenyszert, hogy a bunko megjegyzeset azert bepotyogje.
2015. márc. 14. 16:19
9/11 anonim válasza:
Mert idegesito, hogy egyesek keptelenek hasznalni a Guglit, inkabb egybol idebofognek egy kerdest.
Raadasul buta kerdest, mert felnott letedre lehetne annyi tudasod a temaval kapcsolatban, hogy nem feltetlen kell tuneteknek lennie.
Te az a fajta vagy, aki majd megkerdi, hogy ha nincd tuneted, akkor milyen nemu gyereked lesz, aztan majd feltoltesz egy kepet a hasadrol, hogy ez fıus vagy lanyos pocak...
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Kepzeld, hasznaltam a Googlet, es ott egy csomo tunetet felsorol.Egyeni tapasztalatokra lettem volna kivancsi, ezert irtam ki a kerdest.Gondolom, te is sok ertelmes valaszt adhatsz, sugarzik beloled a bolcsesseg!!
2015. márc. 14. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!