Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen válaszok...

Szerintetek milyen válaszok vannak többségben, jó vagy rossz indulatú? Estleg segítő szándékú, csak én értem félre legtöbbjüket?

Figyelt kérdés

Csak egy példát írok:

A kérdező kismama,terhességével kapcsolatban szeretne valamit megtudni.A válasz nagyon sok esetben már a vetélésre is kitér,szinte ijesztő!

Miért kell riogatni a kismamákat az olyan válaszolóknak,akik olyat írnak,hogy "16 hétben meghalt a pocakomban a baba",ha görcsöl a kérdező akkor az tuti vetélés,meg "halva szültem" stb.

Tudom sajnos vannak ilyen rémtörténetek,nagyon sajnálom akivel ilyesmi megtörténik,de mégis belegondolhatnának,hogy toleránsabban válaszoljanak.

Néha úgy érzem,itt ezen az oldalon mindenki csak a legrosszabb lehetőségre gondol,az alapján válaszol.

Szerintetek igazam van kismama társak?

2010. febr. 15. 15:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen,látom én is:(

Nem tudom miért kell lepontozni a válaszolókat,ha jól látom inkább azok kaptak lepontozást,akik szintén úgy gondolkodnak,mint én és sok más kismama,hogy nem kéne minket ijesztgetni....

Lehet olyan valaki pontozgat lefelé aki nem lehet soha kismama,vagy többször elvetélt és bánatból csinálja...hogy más kismama se lásson rózsaszín felhőcskében ha már neki nem adatott meg.

Szerintem.

2010. febr. 16. 19:46
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, de ha ez neki örömet okoz, akkor legyen boldog.
2010. febr. 16. 21:57
 23/23 anonim ***** válasza:
2010. febr. 17. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!