Egy 12 hetes magzat már tőllem kapja a táplálékot? Úgy értem kifejlődött már rendesen a köldök zsinor?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 18:59
11/14 anonim válasza:
Én is találkoztam már pár bunkó dokival,de attól,hogy foghegyről vetik oda a válaszokat,értik a dolgukat,csak éppen sík parasztok. Ezért írtam,hogy biztosa nem véletlenül mondta,hogy hagyd abba.
12/14 anonim válasza:
A 12 hetes uhn nekem is pont ekkora volt a babám. Én akkor álltam le a duphastonról. Már az uhn láttuk a méhlepényt is. Nyugi :-)
13/14 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, amíg betöltöm a 12. hetet, szedjem az utrót tovább. (3x1/nap) Utána a maradékot osszam el úgy, hogy x napig 3x2, aztán x napig 3x1. A biztonság kedvéért írt még egy dobozra receptet, ha a csökkentés során vérzés indulna, akkor azonnal váltsam ki, és emeljem vissza az adagot, és hívjam őt.
Szerintem ha már 2 napja nem szeded, és nincs vérzés, akkor nem kell aggódnod! A szervezeted megoldotta!
14/14 anonim válasza:
13-as vagyok, úristen mekkora hülyeséget írtam... Szóval leépítésnél pár napig 2x1, aztán meg 1x1... Bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!