Egy 12 hetes magzat már tőllem kapja a táplálékot? Úgy értem kifejlődött már rendesen a köldök zsinor?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 18:59
1/14 anonim válasza:
A méhlepény a 14. hétig folyamatosan fejlődik. Ilyenkor hormonokat már termel de ha jól tudom a táplálékot nem vagy esetleg csak részben szállítja.
2/14 A kérdező kommentje:
értem.én hormon potló gyógyszert szedtem azt mondta a dokim hogy ahogy betöltöm a 12 hetet tegyem le a gyógyszert de én most úőgy félek az olyan biztonságot adott nekem..lehet hogy nem ártott volna még fel írnia 1 doboz utrogestant?
2015. márc. 11. 19:13
3/14 anonim válasza:
Ha jónak látta,hogy ne szedd tovább,akkor ne aggódj ezen. Biztos nem véletlenül mondta,hogy hagyd abba.
4/14 A kérdező kommentje:
hát nem fogadott orvos annyira félvárról vette a dolgokat végig sem hallgatott a szavamba vágott és rá vágta hogy hagyjam abba mint akit nem is érdekli mi van úgy oda bögte a választ!Nekem már volt egy elhalt terhességem és szerintem igazán nem csinált volna bajt még 1 doboz a biztonság kedvéért
2015. márc. 11. 19:22
5/14 anonim válasza:
az elhalt terheséget sajnálom részvétem. Nem mindene fejlődőtt ki,de már magzat a külsője. kis mennyiségben köldökzsinorja is meg van a szülésig.
6/14 anonim válasza:
Pont azért irtam hogy hormonokat már termel, nyugi :) én is 11+2 hetes vagyok, én is lerakom az utrogestant jövő héten. Dokim aki foorvos azt mondta 12 hetes korig kell szedni.
7/14 anonim válasza:
Ja nekem azt mondta amugy hogy 11-12 hetes korig kell szedni szoval lehet már az utolsó hét is "felesleges". Emiatt nem szabad aggódni. Rá is van irva hogy 12 hetes kor után nem lehet.
8/14 anonim válasza:
A sárgatesthormont kb a 12. hétig kell pótolni, ha kell. Utána a méhlepény (nem a köldökzsinór!!) átveszi a szerepet és magától pótolja.
9/14 anonim válasza:
Én is szedtem utrot. Folyamatosan kell abbahagyni, szépen lassan csökkenteni az adagot, a dokim is ezt mondta. Hány hetes és napos vagy és hány db van még a bogyóból? Csináld úgy ha van még, hogy beosztod ami van és egyre lecsökkented. Gondolom egy sztk-s doki volt....
10/14 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok és pont ahogy betöltöttem a 12 aznapra fogyott el az utolsó szem (2napja) az ultrahangon minden rendben találtak 64mm :) ja és igen sztk doki volt :/
2015. márc. 11. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!