Oroszlán csillagjegyű baba tapasztalatok?
nekem egy 19 hónaposom van. Egész könnyű vele... értelmes, okos. Nagyon gyorsan megtanult érthetően kommunikálni. Társasági ember, imádja, ha sokan vannak körülötte, mindig keresi a többi gyrek társaságát, 1 éves kora óta jár bölcsibe heti kétszer és imádja.
Már most meg meg mutatkozik rajta, hogy egyszer majd a minőséget fogja fontosnak tartani, ahogy azt az oroszlánokról állítják. :) Fogom is fejem, mert sem én, sem az apja nem vagyunk kényesek arra, ohgy mindenből csak a legjobbat és/vagy legdrágábbat vegyük. :)
Amúgy mákom van vele, mert tényleg nagyon jó kislány.
A hugi is augusztusra érkezik... azért izgulok, hogy milyen lesz. Jó lenne, ha hasonló lenne, és könnyű, de erre nincs garancia.
1. Vagyok
konnyunek azert nemneveznem,mondjuk kozepnehez. Nagyon ertelnes, okos, de epp emiatt nehezen terelgeto a figyelne, mert "atlat a szitan" es kimondottan akaratos, majacs is, ahogy egyebken abyja, apha iselegge kemenyfeju, pedig egikonk bika, nasikunk nyilas :-). Szocal talan a genetika is tehet errol,nem csak a horoszkop.
Masreszrol meg egy bujos, szeretetteljes puszikeros cicamica.
Ami a szocialuzacios keszsegeit illeti, korszajai vannak. Volt nae h okezdemenyezett., volt h akkor is elzarkozott, ha nas kozelitett. Most epp az "egyedul nagyob jol eljatszom,de ha szimpatikus vagy nekem,jatszhatjuk,amit en jatszom" korszaka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!