Meg nemtudom hogy baba lesz e a dologban, mert a dokim meg nem rendel. Amugy meg mindig nemjott meg a mensim mar junius 27-e ota. Ha terhes lennek akkor mar a 6-ik hetben lenek. Ram meg most jonek meleg hullamok, meg hanyinger. Lehet baba?
Szia!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, hogy tesztelj, vagy irány a doki. UH-val ilyenkor már szívhang is van. Vitamint már lehet a terhesség előtt is szedni, én Elevitet szedek, hallottam már jót is rosszat is róla, első babámnál is ezt szedtem, nem lett se elefánt baba, se szorulásom nem volt (megfelelő étrend a titka) Most sincs problémám az emésztésse, és a baba is normális nagyságú (eddig). A pici mozgását mindenki máshogy érzi, és máskor. A 9-10. héttől mocorog a baba, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön érzed!! Van egy barátnőm, aki esküszik, hogy a 11. héttől érezte a babát, én csa a 13-14 héten éreztem valamit, és a 15. héten mertem azt mondani, hogy ez a baba! Az első terheséggemnél a 16 héten voltam tuti! Szóval én úgy gondolom, hogy Te még nem érezheted!
Üdv: 25 hetes kismami (2. babás :))
Ha volt pozitív teszted is, és negatív is, akkor én a helyedben a pozitívnak hinnék, az nagyon ritkán téved, ellentétben a negatívval.
A tüneteid is babára utalnak!
Valamilyen terhesvitamint és folsavat, szerintem, mindenképpen szedjél, és vigyázz magadra!
Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!