Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg nemtudom hogy baba lesz e...

Meg nemtudom hogy baba lesz e a dologban, mert a dokim meg nem rendel. Amugy meg mindig nemjott meg a mensim mar junius 27-e ota. Ha terhes lennek akkor mar a 6-ik hetben lenek. Ram meg most jonek meleg hullamok, meg hanyinger. Lehet baba?

Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólokhoz, hogy tesztelj, vagy irány a doki. UH-val ilyenkor már szívhang is van. Vitamint már lehet a terhesség előtt is szedni, én Elevitet szedek, hallottam már jót is rosszat is róla, első babámnál is ezt szedtem, nem lett se elefánt baba, se szorulásom nem volt (megfelelő étrend a titka) Most sincs problémám az emésztésse, és a baba is normális nagyságú (eddig). A pici mozgását mindenki máshogy érzi, és máskor. A 9-10. héttől mocorog a baba, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön érzed!! Van egy barátnőm, aki esküszik, hogy a 11. héttől érezte a babát, én csa a 13-14 héten éreztem valamit, és a 15. héten mertem azt mondani, hogy ez a baba! Az első terheséggemnél a 16 héten voltam tuti! Szóval én úgy gondolom, hogy Te még nem érezheted!

Üdv: 25 hetes kismami (2. babás :))

2008. aug. 25. 15:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi.Es a melleid neked mikor kezdtek fajdigalni?Nekem csak most e heten.Holnap megyek dokihoz,aztan meglassuk.De oszinten mondva nagyon felek.Mar nagyon reg szeretnenk babat.
2008. aug. 25. 15:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha volt pozitív teszted is, és negatív is, akkor én a helyedben a pozitívnak hinnék, az nagyon ritkán téved, ellentétben a negatívval.

A tüneteid is babára utalnak!

Valamilyen terhesvitamint és folsavat, szerintem, mindenképpen szedjél, és vigyázz magadra!

Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál!!

2008. aug. 25. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Pici mozgását mindenki máskor érzékeli, akinek vékony a hasfala ill. többször szült az már 12 hetesen érezheti, de általában 16hét körül lehet érezni. Vitaminok szedése szerintem vagy az Elevit vagy a Gravida legjobb ilyenkor.
2008. aug. 26. 16:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Koszike.Ma voltam dokinal.Es baba van.De meg nagyon pici.Szeptember 23-ara rendelt vissza,kivizsgalasokra es a terheskonyvert.Ugy orulok.Koszonom a tamogatasotokat es a valaszokat.Udv.
2008. aug. 26. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
A legjobbakat kívánom! Üdv! 17 hetes kismama
2008. aug. 27. 08:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!
2008. aug. 27. 10:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi mindenkinek.Sokat segitettetek.Megegyszer koszi.
2008. aug. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!