Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. kerületi sztkban ki tud...

18. kerületi sztkban ki tud jó szülészt akit fellehetne fogadni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Séra Péterrel szültem, csak ajánlani tudom.

Molnár doki is jó, de néha nagyon bunkó a kismamákkal.

2010. febr. 15. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Molnárt nem ajánlanám, saját tapasztalat!Igaza van az előttem írónak, és ezt több kismamától is hallottam.
2010. febr. 15. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:

A Séra doki tényleg nagyon jó!

A Molnár azóta lett lenéző,bunkó,amióta megnyitotta a magánrendelőjét 2002 táján.....

Mindenképp az sztk-s dokik közül akarsz valakit?

Csak mert a dél pestiben van több igazán normális doki is,úgy mint Mikó,Fekete,Hartmann,Csütörtöki,Tolnay.

2010. febr. 15. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez orvos vagy szülésznő hibája és azt sem, hogy egyáltalán nekik fel lehet-e róni bármilyen hiányosságot, de azért elmesélem a story-t:

Egyszerre szültem egy csajjal, akinek a Mikó volt a dokija. A terhesség alatt végig nyomta, hogy milyen plusz vitaminokat szedjen (a szokásos terhesvitaminokon felül), a szülés nem volt egy leányálom a csajnak. Már az utolsó uh-kon látszott, hogy hatalmas babája lesz, nem csináltak gátmetszést, nem csak a gát-táj, hanem a hüvelye végig berepedt! A térdéig lila volt a csaj, négy napig voltunk bent, szinte csak fájdalomcsillapítóval tudott aludni éjjel, non-stop jegelte, hogy apadjon a duzzanat.

Mivel jóban vagyok az sztk-s terhesgondozós csajokkal, meséltem nekik, mire ők: a Mikónál szinte csak óriásbébik születnek.

2010. febr. 15. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Séra jól hangzik,ő normálisnak tűnik.Esetleg pénzügyi dolgokban mennyire igényes?Ti mennyit adtatok neki?Sokat foglalkozott veletek?Illetve Tivald doktorról tudtok valamit?Rendel még?
2010. febr. 17. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyagiakról nem tudok nyilatkozni, én protekciós voltam, nem olcsó, azt tudom. Ha jól emlékszem a többi kismama elmondásából 100 a szülés, de ezt csak nagyon óvatosan mondom.

Az elsővel veszélyeztetett voltam, sűrűn jártam hozzá. Kb. a felénél egymás után kétszer kevesebb magzatvizet látott, egyből küldött a Baross u-ba. Kérdeztem, hogy ez mit jelent, tömören elmondta, nem ijesztgetett halálra, de nem is bagatelizálta el.

De biztos, hogy nem csak velem foglalkozott ennyit, hiszen mindig ugyanazokkal a kismamákkal randiztam a terhesgondozáson, uh-kon.

Persze, én is hallottam róla rémstoryt (frissen szült anyukának leordította a fejét, mert nem annyit adott, amennyit megbeszéltek), de én ezt róla nem tudom elképzelni, ő nem azaz ordítós fajta.

Ellenben a Tivald ordítását konkrétan végighallgattam. A csaj nem fogadta fel, pont bent volt a Tivald a szüléskor. Két nap múlva bejött a csajhoz, hogy akkor hol a pénz. A csaj mondta, hogy bocsi, nem beszéltük meg, nem fogadta fel, az, hogy pont ő volt az ügyeletes a véletlen műve. Hát amit szegény csaj kapott, nem volt semmi. Ordított a doki, hogy mit képzel magáról, ő most szabiról jött be, akkor a 6 hetes kontrollon várja a pénzt. Szegény csaj köpni, nyelni nem tudott. Többen tanácsoltuk neki, hogy keresse fel a betegjogi képviselőt, ha szüksége van, tanúsítjuk, hiszen mindent hallottunk. De semmi nem lett belőle, azt mondta a csaj, hogy akkor majd máshoz megy a hat hetes kontrollra.

2010. febr. 18. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:

1979-ben a Tibáldnál születtem,anyukám szerint akkor egy normális,fiatal orvos volt.

Ennyi idő után én is láttam az sztk-ban,hogy egy köcsög,pénzéhes,vénember lett belőle.

A másik a Zeitler.Ő a párja a Tibáldnak,egy gusztustalan doki.

2010. febr. 18. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!