18. kerületi sztkban ki tud jó szülészt akit fellehetne fogadni?
Szia!
Én Séra Péterrel szültem, csak ajánlani tudom.
Molnár doki is jó, de néha nagyon bunkó a kismamákkal.
A Séra doki tényleg nagyon jó!
A Molnár azóta lett lenéző,bunkó,amióta megnyitotta a magánrendelőjét 2002 táján.....
Mindenképp az sztk-s dokik közül akarsz valakit?
Csak mert a dél pestiben van több igazán normális doki is,úgy mint Mikó,Fekete,Hartmann,Csütörtöki,Tolnay.
Nem tudom, hogy ez orvos vagy szülésznő hibája és azt sem, hogy egyáltalán nekik fel lehet-e róni bármilyen hiányosságot, de azért elmesélem a story-t:
Egyszerre szültem egy csajjal, akinek a Mikó volt a dokija. A terhesség alatt végig nyomta, hogy milyen plusz vitaminokat szedjen (a szokásos terhesvitaminokon felül), a szülés nem volt egy leányálom a csajnak. Már az utolsó uh-kon látszott, hogy hatalmas babája lesz, nem csináltak gátmetszést, nem csak a gát-táj, hanem a hüvelye végig berepedt! A térdéig lila volt a csaj, négy napig voltunk bent, szinte csak fájdalomcsillapítóval tudott aludni éjjel, non-stop jegelte, hogy apadjon a duzzanat.
Mivel jóban vagyok az sztk-s terhesgondozós csajokkal, meséltem nekik, mire ők: a Mikónál szinte csak óriásbébik születnek.
Anyagiakról nem tudok nyilatkozni, én protekciós voltam, nem olcsó, azt tudom. Ha jól emlékszem a többi kismama elmondásából 100 a szülés, de ezt csak nagyon óvatosan mondom.
Az elsővel veszélyeztetett voltam, sűrűn jártam hozzá. Kb. a felénél egymás után kétszer kevesebb magzatvizet látott, egyből küldött a Baross u-ba. Kérdeztem, hogy ez mit jelent, tömören elmondta, nem ijesztgetett halálra, de nem is bagatelizálta el.
De biztos, hogy nem csak velem foglalkozott ennyit, hiszen mindig ugyanazokkal a kismamákkal randiztam a terhesgondozáson, uh-kon.
Persze, én is hallottam róla rémstoryt (frissen szült anyukának leordította a fejét, mert nem annyit adott, amennyit megbeszéltek), de én ezt róla nem tudom elképzelni, ő nem azaz ordítós fajta.
Ellenben a Tivald ordítását konkrétan végighallgattam. A csaj nem fogadta fel, pont bent volt a Tivald a szüléskor. Két nap múlva bejött a csajhoz, hogy akkor hol a pénz. A csaj mondta, hogy bocsi, nem beszéltük meg, nem fogadta fel, az, hogy pont ő volt az ügyeletes a véletlen műve. Hát amit szegény csaj kapott, nem volt semmi. Ordított a doki, hogy mit képzel magáról, ő most szabiról jött be, akkor a 6 hetes kontrollon várja a pénzt. Szegény csaj köpni, nyelni nem tudott. Többen tanácsoltuk neki, hogy keresse fel a betegjogi képviselőt, ha szüksége van, tanúsítjuk, hiszen mindent hallottunk. De semmi nem lett belőle, azt mondta a csaj, hogy akkor majd máshoz megy a hat hetes kontrollra.
1979-ben a Tibáldnál születtem,anyukám szerint akkor egy normális,fiatal orvos volt.
Ennyi idő után én is láttam az sztk-ban,hogy egy köcsög,pénzéhes,vénember lett belőle.
A másik a Zeitler.Ő a párja a Tibáldnak,egy gusztustalan doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!