Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A SOTE II-re tényleg nem...

A SOTE II-re tényleg nem lehet már menni laborra, ha nem oda tartozom? (nem 9. kerületi vagyok, de a dokim a sote2-n van)

Figyelt kérdés
Most hogy voltam, láttam egy kiírást, hogy ha nem körzetes valaki, akkor azt már nem tudják ellátni a laborban (vérvétel) Legalábbis én így értelmeztem. Két éve még oda jártam cukorkontrollra, hetente, és azt terveztem a következő babánál a laborokat is ott csináltatom. Akkor ezt már nem lehet? Van aki mostanában oda jár?
2011. aug. 1. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én júniusban szültem ott, lakhely szerint nem oda tartozom, de a dokim ott dolgozik. A vérvételek egy részét ott csinálták, más részét nem, amit a kerületi rendelőben kellett elvégeztetni. A vércukormérést megcsinálták a klinikán.
2011. aug. 1. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz én a SOTE I-re járok és én sem a VIII. ker.-ben lakom, és nekem sem csinálják meg a laborokat. Megcsinálták a hcg vizsgálatot és a cukorterhelést is, de a sima laborokat a lakóhelyem szerinti sztk-ban kell intéznem. És ráadásul nálunk nem a védőnő adja a beutalót a laborba, hanem a nőgyógyászok, akikhez meg nem is járok. Nekem 6 órát kellett az sztk-ban ülnöm, mire bejutottam egy dokihoz, aki adott papírt a laborba, és megint 2 órát, hogy megkapjam a laboreredményt. Ja, és az sztk-s doki mondta, hogy kérdezem meg egyáltalán szülhetek-e majd a sote-n.
2011. aug. 1. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz én is a Sote 1-en szültem és szülök majd most is. Tőlem a dokim mindig megkérdezi hogy adjon e beutalót. Én nem szoktam kérni, mert a kerületi sztk itt van egy percre és ez így kényelmesebb. Leszaladok a háziorvoshoz, ad egy beutalót a nőgyógyászati papírom alapján. De a lényeg, ami téged is érdekelhet, hogy az én dokim tudna adni beutalót a Sote-ra mert mindig megkérdezi.
2011. aug. 1. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is a SOTE II-re járok és nem ebbe a körzetbe tartozom. Mégis levették az AFP-t helyben (5 hete), viszont a koraterhességi vérképet a háziorvosnál csináltatta meg az orvosom. Szóval ezek alapján a terhességi cukor nem tudom hogy lesz...
2011. aug. 2. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!