Ha idegeskedek ugye nem ártok a babámnak?
Mikor teherbe estem minden várandós/babás dolgot elolvastam a neten, mindenhol azt olvastam, hogy árt a babának ha idegeskedsz.. Azt kell rólam tudni, hogy elég feszült/idegeskedős típus vagyok (ami nagyon zavar, de nem tudok ellene tenni, hiába próbálok higgadt lenni...)
A terhességem alatt is sokat idegeskedtem még is egy makk egészséges babám született :)
Nem tudom én sem mit lehetne ez ellen tenni..olvastam gyógyszerekről, teáról, lehet megpróbálom de a fene se tudja..
Ezt a cikket pont most találtam.
Az utolsó 4 sor a legérdekesebb.
Egyébként nyilatkozni nem tudok, első gyermekemet várom. Én is nagyon könnyen robbanok, van is bajom épp elég, de mintha azt vettem volna észre, hogy mióta babát várok nem húzom fel magam annyira dolgokon mint előtte (és ez nem tudatos).
Mindenki idegeskedik a terhessége alatt. Ez tök normális szerintem, de ne olvassgass sok rémhírt és rossz élmény beszámolókat. Ne stresszeld magad feleslegesen ilyenekkel. Én direkt átugrottam az ilyeneket, csak a pozitív, vagy saját élményből táplálkozó tanácsokat irtam le, ignoráltam minden rosszat.
Az általános fezsült hangulatra pedig szedjél magnéziumot, én teljesen leengedtem töle. Kevés dolog tud felhúzni. De ne magne b6 és társait, mert abban alig van mangézium.. 200ft a magnesium citricit én 16. héttől szedek 3*500mg-ot, voltak görcseim és szét stresszeltem magam a pici miatt..baromi sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!