Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kicsi a hasm. Baj lehet?

Nagyon kicsi a hasm. Baj lehet?

Figyelt kérdés
ma vagyok a 18. hétben és reggel nagyon kicsi ahasm még be is lehet huzni. este meg akkora mint egy dinnye. annyit nem eszem hogy ekkorára nöljön.. még mozogni sem érzem a babát. ugy félek hogy nem fejlödik rendesen.. még 3 nap az uh-ig.
2010. febr. 15. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 21 hetes vagyok és velem is ugyan ez van!Sőt ha hanyatt fekszem nincs is hasam!Estére mindig nagyobb a hasam!Szerintem minden rendben van!Nem kell izgulni!Engem a múlthéten látott az orvos(reggel),de nem mondta,hogy kicsi a hasam!Nyugi!Boldog Babavárást!
2010. febr. 15. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem a has méretétől függ, hogy egészséges-e,fejlődik-e a baba. Kis pociban is lehet normál méretű bébi, nagyban meg picike. Nekem végig kicsi volt a pocim, még az utolsó napokban is rám jöttek a rendes ruháim. A kislányom makk egészséges, bár nem volt óriás bébi. A has mérete attól is függ, hogy a méhed és a baba hogyan helyezkedik el odabent :)
2010. febr. 15. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) akkor nyugiba leszek még csürtökön megyek a 18 hetes uh-ra.. ha lefekszem nekem sincs pocakom..
2010. febr. 15. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 25-26 héten kezdett látványosabban nőni a hasam. Addig szinte alig volt vmi. Azóta ugyan nem nőtt sokat, de állandóan feszül, mert talán annyi növést kell behoznia. De én nem bánom, hogy nem nőtt hamarabb. És azt sem hogy nem lesz nagy pocakom. Már ettől is nehezebb a mindennapi munkákat megcsinálni, hát ha még nagyobb lesz :). Félre ne érts nem bánom, sőt örülök, hogy nő :).
2010. febr. 15. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem 20 hetesen is alig látszott valami,és a végére sem nőtt meg túl nagyra.akkora volt,mint másnak 7 hónaposan.de egy gyönyörű egészséges kisfiam született.
2010. febr. 15. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az 5.hónaptól kezdett látszani a hasam,addig én is be tudtam húzni,stb!:)

Majd amikor oltári lesz és nem bírsz "vele",visszasírod a lapos hasad!:D

38hetes

2010. febr. 15. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Kis vékony nőknek nem lehet óriásbébije,magasnak meg picurka:-).Attól még ő is ugyanolyan egészséges lehet,és biztos hogy az is.
2010. febr. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!