Ki milyen babakocsit vesz a babának? Ha lehet linket is kérek hozzá!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nyáron fog megszületni a kisbabám,de nem tudom,hogy milyen kocsit vegyünk!Az a lényeg,hogy dönthető legyen teljesen!Ne legyen nagyon nehéz!Köszönöm!21 hetes kismama2010. febr. 15. 10:06
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nagyon sokat segítetettek!Mindegyik nagyon jó!A Chipolino babakocsi nagyon tetszik csak az a baj,hogy itt miskolcon nem lehet kapni!:-(
2010. febr. 15. 13:58
13/20 anonim válasza:
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Így már könnyebb lesz kocsit választani!:-)
2010. febr. 17. 08:29
15/20 anonim válasza:
Ez az utolsó babakocsi nekem is nagyon tetszik és nem is drága.
16/20 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ezt néztem ki.
Babahordó nincs hozzá, de azt külön is lehet venni kb 15000-ért.
És Miskolcon van boltjuk a Széchenyi 64. sz. alatt, oda is rendelhető.
17/20 anonim válasza:
Mi is Kunert VIP kocsit vettünk,bár a miénk olcsóbb volt,mint a Benzor oldalon...csak 35900 Ft!Nagyon imádjuk...isteni kocsika!
18/20 anonim válasza:
Nekünk Peg Perego Pliko P3 van. Meg vagyok vele elégedve. Már csak ritán használjuk, de 1,5 éves fiam overállban is kényelmesen bele tud ülni.
Szerintem, ha merev mózesűt akarsz, feltétlenül figyeljetek arra, hogy elég nagy legyen, mert ha nyár közepén-végén születik, akkor télen még jobb a mózest használni. Amikor mi kerestünk, volt egy pár olyan, amiben el sem tudtam képzelni, hogy fér el egy fél évesnél idősebb baba overállban...
19/20 anonim válasza:
Szia!Én most hétvégén hozom el ezt!!!Kipróbáltuk!!!És isteni!Nagyon-nagyon könnyű!!!!Üdv:19 hetes kismama
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!