Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen babakocsit vesz a...

Ki milyen babakocsit vesz a babának? Ha lehet linket is kérek hozzá!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nyáron fog megszületni a kisbabám,de nem tudom,hogy milyen kocsit vegyünk!Az a lényeg,hogy dönthető legyen teljesen!Ne legyen nagyon nehéz!Köszönöm!21 hetes kismama
2010. febr. 15. 10:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyet vettünk annó---> [link]

De nem ajánlom.Most 11,5Kg a fiam, és így már elég nehéz a kettő együtt.És kb. egy év a szavatossága.A huzat a sport ülésen még elöbb elkezdett egy helyen foszlani, akkor mondjuk még garanciális volt, és simán kicserélték.De már nyikorog, a bolygós első kerék néha meg akad, mondjuk azt lehet csak bekéne zsírozni.De az állítható tolókar is mozog,amit nem kéne.Szóval nem egy túl tarós babakocsi.És mondjuk mi akkor úgy vettük, hogy 3 babát szeretnénk és zt ki bírja, de lehet kell majd vennem egy másikat.Testvér fellőpet se lehet rá rakni úgy tudom.

Remélem evvel is segítettem! :)

2010. febr. 15. 10:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

szia mi is sokfajtát néztünk, és nem akartubnk nagyon drágát sem. a lényeg volt nálunk hogy legalább 1,5 éves koráig használlni tudjuk, bolygo kereke van, fordithato kar, teljesen lefektethetö, 90 fokban ültethetö, biztonsági csatos, és kosár van az alján, táska nincs, és van hozzá hordozo amivel együt volt 37 ezer. röhelyes áron, már meg is vettük, a világos barnát. még nem tudom hogy fiu vagy lány lesz e.

nézd meg a neve Giraffe club de nem a 3 kerekü hanem a rendes kocsi formáju.

32

2010. febr. 15. 10:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

A mi babánk is nyári baba lesz. Mi ezt a fajtát választottuk:

[link]

2010. febr. 15. 10:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Titi Triton!Nagyon szuper babakocsi,nem linkelek mert ha beütöd a gugliba máris megláthatod:)

Egyébként most akciós az ára is,egyes helyeken 65000.

2010. febr. 15. 11:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Mi ezt a fajta babakocsit vettük meg.

37 hetes kismama

2010. febr. 15. 11:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A mi babánk is nyári lesz. Nagyon sokat tépelődtem és érdeklődtem amegfelelő kocsi után. Nekem eddig ez a lgszimpatikusabb. Árban is aránylag megfelelő. Remélem segített a döntésben valamennyire.

[link]

2010. febr. 15. 11:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én csak azt tudom leírni hogy mi az ami nem vált be, nem itt vettük de ilyen volt, de hamar eladtam:

[link]

2010. febr. 15. 11:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyet vettük,fontos volt,hogy legye mózes sport és hordozó egyben ^^(mielőtt lesznoboz valaki, a lespórolt babaszobabútor és tesxtilek,amiket én varrtam árából lett ez)

[link]

2010. febr. 15. 12:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Piccolino 3 funkciós babakocsi

[link]

- újszülött kortól használható, háttámlája 180 fokban dönthető

- sportkocsivá alakítható, háttámlája 3 pozícióban állítható

- tolókar átfordítható, magassága állítható

- lapra csukódik

- kerekei fixek, nem bolygósíthatóak, elől - hátul fékezhetők

- 5 pontos biztonsági övvel felszerelt

- teljesen téliesített

- huzata levehető, mosható

Méretei:

Nyitva: 93 cm hosszú, 61 cm széles, 113 cm magas

Összecsukva: 102 cm * 61 cm * 63 cm

Tartozékai:

- mózeskosár

- lábzsák

- pelenkázó táska

- esővédő

-szúnyogháló

-sport karfa

Nekünk ilyen van más színbe.Nagyon bevált!!!Sok sikert!:D

2010. febr. 15. 12:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mi is nyár elejeiek leszünk :)

Én ezt választottam: [link]

még nem vettük meg... de ezt fogjuk... csak bolygókereket is kérünk hozzá... a sogoromék is ilyet vettek.. ők elégedettek vele, 4 hós babucijuk van :)

2010. febr. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!