Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha márc 15-ére várom a menstru...

Ha márc 15-ére várom a menstruációt, akkor korai volt ma reggel tesztelnem 10-es érzékenységűvel?

Figyelt kérdés
Negatív lett, 28-a körül volt pozitív ovulációs tesztem,gondolom peteérésem valamikor utána lehetett 1-2 nappal,vagy akkor. Együtt voltunk 26. 28-án is.

2015. márc. 9. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok Kérdező, péntekre nem várom, de nem bírtam ki és teszteltem tegnap. Persze hómező :D Bár korán volt PÉ-m, de így is csak a 10. dpo volt. Na most már várok legalább csütörtökig, és bízom a jószerencsében :)
2015. márc. 9. 11:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is péntek körül terveztem,hogy újra tesztelek. :) Ha eszedbe jut esetleg nézz vissza ide:)Szurkolok
2015. márc. 9. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Köszi rámfér :) viszont neked is!

Majd írok. Te is írd meg, mi lett! :)

2015. márc. 9. 13:22
 14/20 A kérdező kommentje:
Ma is teszteltem egyet,nem bírtam ki péntekig,de még negatív..:( Jobb lesz ha elkönyvelem, vagy még ne adjam fel?
2015. márc. 11. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne add fel, míg meg nem jön, van esély :) bár én se nagyon hiszek már ebben a hónapban :/ ma már a szokásos mensi előtt két nappal jellemző görcsölés és hasmenés is megvolt... Hát majd kiderül.
2015. márc. 11. 15:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg a fejfájás, bár úgy éreztem mintha a mellem picit jobban feszülne,de inkább csak arról van szó, hogy melltartó van rajtam, és mintha többet járnék pisilni..de mivel most kezd a fejem fájni...azért neked szurkolok..
2015. márc. 11. 23:27
 17/20 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Pozitív :)

2015. márc. 13. 19:06
 18/20 A kérdező kommentje:
:) Hát őszintén, nagyon gratulálok neked:)Nem kérdezem meg mióta, hányszor voltatok együtt és hogy sikerült:) de nagyon gratu! Én úgy néz ki negatív leszek, igaz tegnap előtt teszteltem, és vasárnap kéne megjönnie, de a derekam nagyon olyan mensi szerűen sajog,ugyanolyan érzésem van mint menstruáció előtt,már csak a vérzést várom, szóval én lemondtam róla..Erről a hónapról. Ez van, a kislányom erőt ad:)
2015. márc. 13. 21:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is meg voltam ám győződve róla hogy nem sikerült ;) 3 napja még totál negatív volt, pedig a kisfiamat már hamarabb is kimutatta...

Olyan hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy másodszor is első hónapban összejött. Ráadásul azt se mondhatom hogy túlzásba vittük a love-ot, mert mindhárman voltunk betegek közben. De voltunk pár napot üdülni, ott minden nap összebújtunk, szerintem akkor sikerült :)

Szurkolok neked továbbra is!

2015. márc. 14. 07:29
 20/20 A kérdező kommentje:
:) Mi kétnaponta voltunk együtt, és mi is betegek voltunk hárman, előtte egy héttel..Kb. háromszor voltunk együtt abban az időszakban,ovu teszt is volt meg minden,lehet ez volt a gond.) Mer nekem akkor jött össze amikor nem figyeltem,hát én nagyon tudok örülni más örömének is, úgyhogy neked is:)
2015. márc. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!