Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok, ma egész nap...

25 hetes vagyok, ma egész nap nagyon szúr teljesen lent. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Marmint milyen szúrás?Görcs,késszerű,erős,tompabb?nem mindegy
2008. aug. 25. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
tompa, nem görcsös.
2008. aug. 25. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem vagyok orvos, de mindenki máshogy éli meg a terhességet. A tompa szuró fájdalom lehet a méhed növekedése, a baba által rugdosott területt érzékenyebb, felfázás, és egyébb rossz dolgok előjele is akár stb. Neked kell érezned, hogy kb mennyire "normális" a fájdalom, bár gondolom azért kérded, mert aggódsz. Ha nekem van egy kis fájdalmam a hasamba, előszőr megpróbálok magnéziumot bekapni, ha attól sem javul, akkor nos-pa, ha még mindig nem enyhülnek a dolgok, akkor felkeresem a nőgyógyászom, ha nem elérhető, akkor bárki mást az ügyeleten. Hidd el, sokkal megnyugtatóbb lesz, ha orvos is lát, hiszen mi itt nem mondhatjuk azt, hogy semmiség, ha pont az ellenlkezője.

2008. aug. 25. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi elfelejtettem odaírni, hogy pihenj sokat :) 25 hetes kismami
2008. aug. 25. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma egész nap pihentem, most nem szúrkodik.
2008. aug. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!