34 hetes terhes vagyok, mostanság elég sürün érzem hogy bekeményedik a hasam . Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
lehet valami gond...mert még csak 2 hét mulva megyek dokihozz.vagy tegyem minél előbb::__???2008. aug. 25. 07:20
1/2 anonim 

válasza:

Nincs semmi gond. A méhed összehúzódik, gyakorol a szülésre. Persze, az nem jó még ilyenkor, ha túl sűrűn keményedsz.
Valószínűleg többet kellene pihenned. Szedsz magnéziumot? Igazából azt csak a 36. hét végéig szedheted, tehát ha nem az sem gond.
Ha keményedsz, próbálj meg pihenni, testhelyzetet váltani.
Ha túl sűrű lenne, inkább hívd fel az orvosodat. De nyugodj meg, nekem 18 hetes korom óta vannak méhösszehűzódásaim, és szedem a magnéziumot (magnézium-citrátot), és mindent csak szép lassan csinálgatok meg, igyekszem pihenni, és már én is 34 hetes vagyok.
2/2 anonim 

válasza:

Ezek már joslófájások, nekem is kb ilyenkor kezdődtek. Semmi gond ezzel, ez jó jel!! Készül a babó az új életre. Amíg nem fáj nincs gond. Pihenj ha sokat feszül, nem lesz gond. Max hívdd fel, de ő is ezt fogja mondani. 38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!