Mi ez a fura hasgörcs? 29. hét
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok és lassan 1 órája folyamatosan görcsöl a hasam úgy, mint amikor hasmenésed van, és már nagyon menni kell. Volt pár pillanat, mikor már majdnem hányingerem is volt, aztán pár perc szünet és újra. WC-re nem kell mennem, felpuffadva nem vagyok. Mi lehet ez? Ilyen lenne egy jósló? Ez mindenre hasonlít, csak mensigörcsre nem :/2015. márc. 5. 22:52
2/5 anonim válasza:
Szerintem is hivj mentöt, ezek lehetnek joslo fajasok de lehetnek igazi fajasok is. Nekem is volt ilyen, es orvosi segitseg melett 38. hetig huztuk. Ennek mar 18 honapja. Lehet egy gyomorrontas es meg sok minden mas is, orvos kell!
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, mi ùjsàg? Hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!