Nem hiányzik a szüléskor odaadott pénz a baba hazavitele után?
Igen, hivatalosan az a dolga az ügyeletesnek. Viszont ha egyszerre szülnek többen (mert ilyen is előfordul sokszor), akkor az ügyeletes, ha van saját betege, akkor azzal fog foglalkozni, a többiekre meg ránéz nagy ritkán.
A fiam sürgősségi császáros lett, többször volt a nyakán a zsinór. Reggel hívtam a dokit, valami nincs rendbe. Azonnal berendelt. Ahogy beértem, mert a nővérke vitt is a CTG-re, pedig vagy 4 osztályos kismama várta a sorát. Egy órán belül kint volt a fiam.
Egy ismerősöm hasonlóan járt, csak nem volt fogadott dokija. Bement, mondta,hogy baj lehet. Leültették, hogy várjon, mert az ügyeletes doki foglalt, nővérke sincs nagyon szabad stb. Mire két óra múlva CTG-re került, meghalt a baba.
Én csak annyit tudok mondani, hogy az olvasottak alapján örülök, hogy nem Magyarországon szültem. Borzalmas otthon a rendszer.
Itt terhesgondozásra az ember a nőgyógyászához jár, biztosítás alapon, időpontra. Havi egyszer, minden megkérdezek, addig foglalkozik velem, amíg igénylem. A kórházban nem kell/lehet orvost fogadni, úgyis a szülésznő foglalkozik veled. Nem tartottam fontosnak, hogy fogadjak egyet, mivel az sem ismerne jobban, mint aki épp akkor ott van. Mindenki kedves volt, adtak labellót, homeós bogyót, szülés után ingyen lézerkezelés volt a gátsebre, hogy jobban gyógyuljon. Orvos csak benézett időnként, hogy minden rendben van-e. Senki nem sürgetett, nem avatkoztak bele, felkínálták, hogy beleülhetek a kádba. És mindez egy fillérembe nem került külön. A baba kapott pelenkát, ruhát, popsikrémet, amíg bent voltunk.
Úgyhogy én egyetértek az előzővel. Ennek valahogy így kellene mennie, nem lenne szabad százezreket fizetni azért, ami alapból járna.
22 és az orvosok mit mondtak?
Sajnálják legalább, tudják hogy az ő hibájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!